Silviu_i Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 (edited) Salut.Am o intrebare de incepator...Din ce sunt "derivate" acordurile de forma asta? E||--7--|| B||-----|| G||--7--|| D||-----|| A||-----|| E||-----|| si asta E||--5--|| B||-----|| G||--6--|| D||-----|| A||-----|| E||-----|| Multumesc anticipat. Edited February 2, 2009 by slash93
korko Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 o sa te ajute asta : http://www.howtocreate.co.uk/php/chord.php e posibil din mai multe , depinde de gama in care esti .
Guest JeeFo Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Salut.Am o intrebare de incepator...Din ce sunt "derivate" acordurile de forma asta? E||--7--|| B||-----|| G||--7--|| D||-----|| A||-----|| E||-----|| si asta E||--5--|| B||-----|| G||--6--|| D||-----|| A||-----|| E||-----|| Multumesc anticipat. referitor la primul..am impresia ca se da doar pe corzile mi si sol re(nu sunt sigur) deoarece celelalte note nu prea au treaba si nu iese un acord intreg : iese nota si terta ei adica RE si SI in cazul acesta(unul intreg mai contine si cvinta) si se gasesc: RE(coarda libera),RE cu o octava mai sus(coarda sol in tasta 7),SI(coarda libera) si SI cu o octava mai sus(coarda mi in tasta 7) scuze pentru exprimarea foarte proasta ...nu sunt prea sigur de ceea ce spun ..sper sa ma corecteze cineva daca am gresit
gadjo Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 nu e un simplu interval?.. care din corzile ramase le canti liber?
korko Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 nu e un simplu interval? yup .....sexta in cazul asta
Silviu_i Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 nu e un simplu interval?.. care din corzile ramase le canti liber? niciuna.
Recommended Posts