www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Concert Si Lansare De Carte


Guest Cattani
 Share

Recommended Posts

Guest Cattani

Lansarea unei altfel de enciclopedii a muzicii românesti!!!!!!

 

Club A, în parteneriat cu Televiziunea Româna si Editura Humanitas Educational, anunta lansarea cartii "TIMPUL CHITARELOR ELECTRICE. JURNAL DE CALATORIE ÎN ARHIVA TVR", autor: Doru "Rocker" Ionescu.

 

PHOENIX, SFINX, OLIMPIC '64, MONDIAL, SYNCRON, ROSU SI NEGRU, METROPOL, PRO MUSICA, CELELALTE CUVINTE, IRIS, SEMNAL M, COMPACT, HOLOGRAF, CARGO, MIRCEA FLORIAN, MIRCEA VINTILA, DORU STANCULESCU, NICU ALIFANTIS, MARCELA SAFTIUC...

 

Sub conceptul underground a început si a crescut ceea ce veti citi în aceasta carte, la propriu ai la figurat. Dupa cum eroii ei - muzicienii rock, folk, jazz - au fost în stadiul underground si au ajuns valori recunoscute, unii revenind în necunoscut cu trecerea anilor si schimbarea generatiilor de melomani. Iar cartea este pur si simplu o înlantuire de fapte (p)relu(cr)ate sub spectrul oralitatii, aproximativ cronologic, fara pretentii de istorie a grupurilor / artistilor / fenomenelor / genurilor muzicale.

Autorul, realizatorul tv Doru Ionescu, a rascolit arhivele Televiziunii, a gasit imagini pe care le-a pus în legatura cu cei ce au trait aievea acele momente. Si asa, din imagini si cuvinte, s-a nascut aceasta poveste... cu cântec.

 

Dupa o prima lansare cu circuit închis pe 26 ianuarie, publicul este invitat la o întâlnire cu Doru Ionescu, la un concert si o discutie fierbine.

 

Marti, 31 ianuarie, de la ora 17, la Club A, Doru Ionescu va asteapta la o sesiune de autografe. Invitati: Dana Papadima, Florin Silviu Ursulescu, George Stanca, Adrian Soaita , Daniela Caraman Fotea, Aurel Gherghel. Proiectie de film - materiale de arhiva.

Concert rock cu trupa PRAGUL DE SUS din Timisoara. Intrarea este libera .

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.