Guest drummer_tero Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Invitam toti tobosarii sa ni se alatura pe www.tobosar.ro , comunitatea tobosarilor din Romania. Lectii, forum, scule, oameni dispusi sa va ajute... Va asteptam!!! Alexandru Toth
Guest drummer_tero Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Va asteptam sa ne aratati cu ce va jucati, ce scule folositi si cum bateti in sectiunea noua "Arata cine esti"
pampon Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Oare cat mai trebuie sa astept un admin sa-mi activeze contul pe tobosar.ro findca am ceva de postat acolo si deja au trecut 2 zile (parca) Hai domnilor, scularea avem treaba
Guest Tiki Horea Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 demuuuuult astept sa-mi activeze contu cineva pe tobosar.ro ....... :|
Vladimir Tepes Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 He he eu am stat 2 saptamani jumate Oare cat mai trebuie sa astept un admin sa-mi activeze contul pe tobosar.ro findca am ceva de postat acolo si deja au trecut 2 zile (parca) Hai domnilor, scularea avem treaba
Guest Tiki Horea Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Eo inca astept 8-| What the funk is going on? :|
Guest hemeticum Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 nu e problema si eu astept de vreo 4 zile
Guest Tobe Vechi Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Userii se confirma, mai greu dar pana la urma vine. Pacat ca cine se ocupa de forumul respectiv nu o face cu mai multa perseverenta. Chiar nu ne-ar strica sa avem si noi o comunitate macar ca cea de fata. Pana una alta, tot pe langa rgcisti stam.
razvanciub8a Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 De ce nu l-au numit RDC? off topic : ar fi foarte tare sa fie un fel de RMC (musicians) si de acolo sa poti sa intri in mai multe forumuri RGC, RBC [bass], RDC [drums], RKC[keyboard]. on-topic: eu am cont pe tobosar.ro si din cate stiu nu am asteptat foarte mult pana mi l'au confirmat
Recommended Posts