alex_omul Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Smells_Like_Teen_Spirit.mp3 Smells Like Teen Spirit de la Nirvana. Inregistrarea e de prin octombrie. Sper sa va placa
korko Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 pai e cover dupa weird al??? .....glumesc .....itz ok
alex_omul Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 nu, nu e weird al, dar imi place cum suna titlul
korko Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 (edited) stiu.....dar seamana.... anyway nu ma mai satur ...o ascult a 5-a oara.....I'm hooked parca si aud versurile lui weird al..... Edited January 6, 2009 by korko
alex_omul Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 stiu.....dar seamana.... anyway nu ma mai satur ...o ascult a 5-a oara.....I'm hooked really? i'm glad you enjoy it parca si aud versurile lui weird al..... Crank the volume, Ears are bleading, I still don't know, what i'm singing!
Guest junkie Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 care e mah secretul la solo, cum se leaga notele alea intre ele, mie singer nu'mi iese
alex_omul Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 care e mah secretul la solo, cum se leaga notele alea intre ele, mie singer nu'mi iese Nu e nici un secret . Practice makes perfect! Pune o inregistrare co soloul, poate te pot ajuta! Foarte tare.Cine e la voce? Asa era backing trackul, cu voce. Daca il vrea careva PM me !
EADGBE Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 bine facut tonul...un pic mai mult COI si era perfect...nice one...5 stele err, pare-mi se mie sau lipseste basul? :)
alex_omul Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 Suna f ok. Foarte tare.Cine e la voce? Suna foarte bine ! Felicitari ! 5 Stele de la mine Mersi baieti! Apreciez feedbackul ! 6 de la mine Esti foarte amabil! bine facut tonul...un pic mai mult COI si era perfect...nice one...5 steleerr, pare-mi se mie sau lipseste basul? E acolo basul, eu cred ca se aude destul de bine pe strofa , in rest is "simti" doar, pt ca basul merge exact ca si chitara.
Recommended Posts