Guest seraphx Posted January 21, 2006 Share Posted January 21, 2006 Caut pedala simpla de tobe preferabil cu lantz , astept oferte .. sa fie ieftina pan in 900mii Link to comment Share on other sites More sharing options...
hihi Posted January 21, 2006 Share Posted January 21, 2006 Caut pedala simpla de tobe preferabil cu lantz , astept oferte .. sa fie ieftina pan in 900mii S-ar putea sa am eu ceva. E fara lant. Maine iti zic sigur daca se vinde si la ce pret. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest seraphx Posted January 21, 2006 Share Posted January 21, 2006 S-ar putea sa am eu ceva. E fara lant. Maine iti zic sigur daca se vinde si la ce pret. Ok .. , e pt un prieten anuntu o sa ii zic Link to comment Share on other sites More sharing options...
vektor Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 (edited) Am vazut la PROEL in Muzica o pedala simpla cu lant ... parca 100 ron .. da nu s sigur .. am uitat ... si nici calitatea nu o cunosc Edited January 22, 2006 by vektor Link to comment Share on other sites More sharing options...
hihi Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 Sorry dar pedala nu mai este de vanzare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts