Guest Milupas Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Peste aproximativ 2 luni v-a trebui sa cant impreuna cu un coleg la un festival o melodie. Eu la chitara si voce si el la pian sau trompeta. Problema este ca nu gasim nicio melodie potrivita. Publicul va fi format din peste 200 de elevi. Pana acum ne-am gandit la What if god was one of us ... prea feminina Daniel Powter- Bad day . :-? Coldplay :-? Va rog sami sugerati cateva melodii nu prea complicate deoarece nivelul nostru este unul mediu. Multumesc anticipat.
SolDiez Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Ani de liceu piesa veche nu aia "moderna". E foarte potrivita pentru elevi desi e cam "invechita", poate mai invata si astia mici ce-i aia viata nu circ.
Guest Milupas Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 (edited) Mersi dar nu cred ca mesajul va prinde decat foarte putin. Astept si alte sugestii. Edited January 4, 2009 by Milupas
Guest coacervat Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 ...poate mai invata si astia mici ce-i aia viata nu circ. Foarte adevarat (intentionata asocierea acestor termeni)! Dar nu cred ca ar avea vreun efect aceasta melodie... eu nu prea o "aud" in pian si chitara.totusi, nu pot sugera alta.
Guest Milupas Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Liquido - narcotic Interesant. Mersi Inca o chestie importanta am uitat stresul asta de la finalul vacantei. Cant pe chitara ACUSTICA. Respect.
Guest Milupas Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Nu mai aveti nicio idee ? Maine trebuie sa dau raspunsul final ce sa aleg dintre vita de vie - praf de stele ( aici ar fi problema cu partiturile pentru pian si negative ca nu se gasesc...) coldplay - trouble
Recommended Posts