Pãulicã fãrã fricã Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 buna ...se apropie craciunul si vreau sa invat si eu o colinda...am incercat de la hrusca florile dalbe dar nici cum nu pot sa gasesc ciupitura ...va rog un pic de ajutor.multumesc mult si sarbatori fericite Am Acord("Dm");Dm Acord("Am");Am Scoalã gazdã din pãtuț Acord("Am");Am Acord("G");G Acord("Am");Am Florile dalbe Acord("Am");Am Acord("Dm");Dm Acord("Am");Am ªi ne dã un colãcuț Acord("Dm");Dm Acord("F");F Acord("Am");Am Florile, florile dalbe Cã maica nu o fãcut Florile dalbe Sitã rarã n-o avut Florile, florile dalbe Pãn când sitã-o cãpãtat Covata i s-o crãpat L-o sfãdit mama pe tata De ce s-o crãpat covata Când covata o lipit Cuptioru li s-o urnit Când cuptoru l-o tocmit Anul Nou o ºi venit Acord("Am");Am Acord("Dm");Dm Acord("Am");Am Florile, florile dalbe Acord("Am");Am Acord("Dm");Dm Acord("F");F Acord("Am");Am Florile, florile dalbe http://www.youtube.com/watch?v=FE2kqQcQUX4
Guest JeeFo Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 buna ...se apropie craciunul si vreau sa invat si eu o colinda...am incercat de la hrusca florile dalbe dar nici cum nu pot sa gasesc ciupitura ...va rog un pic de ajutor.multumesc mult si sarbatori fericite Am Acord("Dm");Dm Acord("Am");Am Scoalã gazdã din pãtuț Acord("Am");Am Acord("G");G Acord("Am");Am Florile dalbe Acord("Am");Am Acord("Dm");Dm Acord("Am");Am ªi ne dã un colãcuț Acord("Dm");Dm Acord("F");F Acord("Am");Am Florile, florile dalbe Cã maica nu o fãcut Florile dalbe Sitã rarã n-o avut Florile, florile dalbe Pãn când sitã-o cãpãtat Covata i s-o crãpat L-o sfãdit mama pe tata De ce s-o crãpat covata Când covata o lipit Cuptioru li s-o urnit Când cuptoru l-o tocmit Anul Nou o ºi venit Acord("Am");Am Acord("Dm");Dm Acord("Am");Am Florile, florile dalbe Acord("Am");Am Acord("Dm");Dm Acord("F");F Acord("Am");Am Florile, florile dalbe http://www.youtube.com/watch?v=FE2kqQcQUX4 Incearca ciupitura pe corzile : Re Sol Si Sol Re Si Mi Si Re Si Mi Sol Re Si Mi Si si presupun ca foloseste capodastru..eu il pun pe undeva prin 6 sa sune ceva de genu vezi ca ciupitura e facuta dupa ureche..nu garantez ca e perfecta dar mie mi se pare ca asta e. si am uitat sa mentionez ca am incercat doar in Am...asa ca sper sa fie aceeasi ciupitura si la celelalte acorduri
Guest Marked One Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Incearca sa faci ciupitura pe corzile: RE-SOL-MI(de sus)-SI si sa folosesti capodastru pe 2. Am gasit pe un forum ca asa se face. De asemenea, ca acorduri se folosesc doar Re minor si variatii din Re minor. Vezi in tabulatura. Stefan_Hrusca___Florile_Dalbe.gp5
Gorel Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 variatia aia din re minor are si ea un nume (sus4)
Guest Marked One Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 variatia aia din re minor are si ea un nume (sus4) Multumesc pt. instiintare.
Recommended Posts