www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Korg Triton

Recommended Posts

Guest Razvain
Posted

Hmmm...

Cine poate sa imi explice diferenta dintre Korg Triton(studio), Triton LE si Triton Pro ?

Posted

www.korg.com ?

Vrei sa-ti traduca cineva de acolo? Nu ai rabdare sa citesti singur?

Posted

"probabil ca razvain dorea sa afle o opinie mai la subiect din partea unuia care a testat macar unul din aceste modele"

Atunci sa spuna exact ce vrea. Din post-ul lui nu se intelege acest lucru, iar daca cineva a testat doar unul dintre aceste modele, nu are cum sa-i explice comparativ, "diferentzele". Pe un forum de chitaristi, este putin probabil, dar nu imposibil, ca cineva sa fi folosit macar doua variante de Triton. Ceea ce trebuie sa se lamureasca Razvain este daca setul de timbre de pe varianta LE este acelasi din nucleul celorlalte variante, care sint mai bune prin functii adaugate de sampling, capacitate de memorie, boarduri MOSS, conexiuni analogice si digitale suplimentare, calitate a tastaturii, butoane de control MIDI.

Motivul pentru care sint atit de acid cind cineva arunca o intrebare de genul celei de mai sus este acela ca omul nu pare sa se fi documentat deloc inainte sa intrebe - altfel, intrebarea ar fi sunat mai detaliat si mai la obiect. Sint de parere ca de aia este Internet, ca sa cauti si sa citesti inainte sa deschizi gura pe un forum. Asta ridica intotdeauna calitatea forumului si utilitatea schimbului de informatii. Din graba si lene nu vom avea nici unul de cistigat nimic.

"bah MMG"

Din respect pentru oi, nu le-am scos niciodata la pascut impreuna cu tine.

Guest Razvain
Posted (edited)

va rog sa ma scuzati ca am pus o intrebare incompleta

si da, vreau sa stiu diferentele cunoscute de cineva care a cantat pe modele diferite de triton.

pe site sunt doar specificatiile, insa nu stiu toate exact ce inseamna ... :)

si aveam nevoie de comparatie

mersi oricum

Pastreaza un ton civilizat

Edited by Razvain
Guest Razvain
Posted

scuze

insa era o faza ... nevermind