EADGBE Posted January 10, 2009 Share Posted January 10, 2009 :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DraculVaDomni Posted January 10, 2009 Share Posted January 10, 2009 Mno, trebuie sa se mai gandeasca Fictum la alte chestii ca si asta e luata... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fictum Posted January 20, 2009 Author Share Posted January 20, 2009 Inca o idee...dar aici e vorba de multi bani(sau depinde cat de bine se descurca un manager). O trupa...sa faca inconjurul lumii prin concerte. Sa cante azi intr-un club "X" din Bucuresti si apoi la Moscova... in Mongolia, China, Korea, Japan, Canada, USA, Spania, Franta, Italia, Austria,Ungaria...si revenire in Romania. Cred ca una din conditii e ca trupa sa fie extrem de cunoscuta...ca restul nu e chiar asa de greu de realizat cu un manager bun,cum am mai zis. Vorbesti cu un club din Moscova si tratezi cu ei sa iti plateasca drumul pana la ei...apoi in Mongolia sa iti plateasca drumul (din biletele vandute) Moscova-clubul Y din Mongolia ...si tot asa ideea asta mi-a venit ieri sper ca nu e luata sau facuta deja...dar are timp sa fie facuta de altii pana e pusa la noi in practica Link to comment Share on other sites More sharing options...
DraculVaDomni Posted January 20, 2009 Share Posted January 20, 2009 Inca o idee...dar aici e vorba de multi bani(sau depinde cat de bine se descurca un manager).O trupa...sa faca inconjurul lumii prin concerte. Sa cante azi intr-un club "X" din Bucuresti si apoi la Moscova... in Mongolia, China, Korea, Japan, Canada, USA, Spania, Franta, Italia, Austria,Ungaria...si revenire in Romania. Cred ca una din conditii e ca trupa sa fie extrem de cunoscuta...ca restul nu e chiar asa de greu de realizat cu un manager bun,cum am mai zis. Vorbesti cu un club din Moscova si tratezi cu ei sa iti plateasca drumul pana la ei...apoi in Mongolia sa iti plateasca drumul (din biletele vandute) Moscova-clubul Y din Mongolia ...si tot asa ideea asta mi-a venit ieri sper ca nu e luata sau facuta deja...dar are timp sa fie facuta de altii pana e pusa la noi in practica Geniala idee, dar ce trupa sa fie asta e problema Ca mie chiar nu imi trece prin cap o trupa din romania destul de cunoscuta [trupa care merita], care sa faca acest grandios concert Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fictum Posted January 21, 2009 Author Share Posted January 21, 2009 (edited) da, e o problema...cred ca Accent cu "dragostea din corcodus" ar avea succes O canta si Japonezi si Austrieci si Americani...pacat ca nu sunt din Romania(nu stiu daca si-au luat cetatenie) Edited January 21, 2009 by Fictum Link to comment Share on other sites More sharing options...
DraculVaDomni Posted January 21, 2009 Share Posted January 21, 2009 da, e o problema...cred ca Accent cu "dragostea din corcodus" ar avea succes O canta si Japonezi si Austrieci si Americani...pacat ca nu sunt din Romania(nu stiu daca si-au luat cetatenie) Ca bine zici , ar trebui sa ii trimitem pe ei, si dupa ce termina, mergem sa ii ajutam sa isi cara bani cu roaba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doctor X Posted January 21, 2009 Share Posted January 21, 2009 Inca o idee...dar aici e vorba de multi bani(sau depinde cat de bine se descurca un manager).O trupa...sa faca inconjurul lumii prin concerte. Sa cante azi intr-un club "X" din Bucuresti si apoi la Moscova... in Mongolia, China, Korea, Japan, Canada, USA, Spania, Franta, Italia, Austria,Ungaria...si revenire in Romania. Cred ca una din conditii e ca trupa sa fie extrem de cunoscuta...ca restul nu e chiar asa de greu de realizat cu un manager bun,cum am mai zis. Vorbesti cu un club din Moscova si tratezi cu ei sa iti plateasca drumul pana la ei...apoi in Mongolia sa iti plateasca drumul (din biletele vandute) Moscova-clubul Y din Mongolia ...si tot asa ideea asta mi-a venit ieri sper ca nu e luata sau facuta deja...dar are timp sa fie facuta de altii pana e pusa la noi in practica Pãi asta-i idee originalã? E un simplu turneu mondial. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fictum Posted January 21, 2009 Author Share Posted January 21, 2009 Nu stiu...s-a mai facut? Nu e turneu mondial...e inconjurul pamantului in ...2 luni, de exemplu,cu concerte. Turneu mondial e cu totul alta chestie.10 concerte in Usa,4 in Japonia,3-4 Europa....si cam asta e harta(da ,se confunda cu ce am zis eu) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts