Guest Witchdemon Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 buna ... ..mi-am luat de curand o electrica si as dori sa stiu pe unde pot gasi ceva lectii etc...daca ma puteti ajuta oricare
Guest coacervat Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 daca ma puteti ajuta oricare Cel mai instructiv pentru mine: http://justinguitar.com/ Dar si Google, Wiki, search-uri pe forum... profesori...
GhitaB Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 buna ... ..mi-am luat de curand o electrica si as dori sa stiu pe unde pot gasi ceva lectii etc...daca ma puteti ajuta oricare Sunt site-uri cu lecții. Unele te învațã mai mult, altele mai puțin... majoritatea îți dã un pic ca apoi sã-ți ofere un set de CD-uri, DVD-uri sau cãrți cu lecții... de vânzare. Poți: 1. Sã studiezi partea free de pe mai multe site-uri... sau... 2. Sã cumperi ceva set de lecții... sau... 3. Cineva a cumpãrat deja informația. ªi a fãcut-o "free" pe site-uri cu torenți. E zona întunecatã a internetului, dar foarte folositã. Cât ºtiu am învãțat luând câte un pic din multe locuri. ªi exercițiu... Partea teoreticã te ajutã când eºti cu chitara în mânã, altfel cred cã se numeºte "Culturã generalã"... Spor!
Vladimir Tepes Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Haide sa'ti mai dau si eu cateva fisiere cu game majore minore, acorduri, etc. Spor la treaba! acorduri_de_baza.txt game_majore_minore.doc The_Ultimate_Guitar_Chord_Chart_II.pdf
GhitaB Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 multumesc Cu plãcere. Informația e gratuitã. Când are cineva nevoie poți sã-l ajuți ºi tu acum.
Guest Witchdemon Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 asa mai avea o intrebare nu legata de lectii ...as vrea sa stiu cum sa reglez inaltimea dozelor , daca puteti sa-mi spuneti cum ar fi mai bine sa le reglez , cam care sa fie distanta dintre corzi si doze , nu prea ma pricep deocamdata
Vladimir Tepes Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Pai daca ai chitara LP sau cu stop tailpiece si roller atunci ai nevoie de o distanta mai mare, vre-o 7 mm la doza de bridge si cam 5 la neck daca ai o chitara cu tremolo bridge sau floyd rose recomandat ar fi distanta egala la ambele doze cam 5-6 mm asa mai avea o intrebare nu legata de lectii ...as vrea sa stiu cum sa reglez inaltimea dozelor , daca puteti sa-mi spuneti cum ar fi mai bine sa le reglez , cam care sa fie distanta dintre corzi si doze , nu prea ma pricep deocamdata
Recommended Posts