Wyldechild Posted December 15, 2008 Share Posted December 15, 2008 Exact cum scrie si in titlu...intrati pe Cozonacindar.ro si ajutati copii aflati in grija Asociatiei ProVita sa aiba niste sarbatori mai dulci. Sarbatori fericite! www.cozonacindar.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
GhitaB Posted December 15, 2008 Share Posted December 15, 2008 Ce bine mã simt... Am fãcut o faptã bunã azi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wyldechild Posted December 16, 2008 Author Share Posted December 16, 2008 (edited) Ce bine mã simt... Am fãcut o faptã bunã azi. :) Chiar ati facut toti cei care v-ati daruti click ul, iar dupa 23 sper sa postam si poze cu copiii primind cozonacii de la voi Cozonac in dar Edited December 16, 2008 by Wyldechild Link to comment Share on other sites More sharing options...
Susceptor Posted December 16, 2008 Share Posted December 16, 2008 Am observat ca pot sa dau cate un click din fiecare browser... (cred ca merge cate unul pe zi din fiecare browser) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demos Posted December 16, 2008 Share Posted December 16, 2008 nu neaparat ..eu pot sa dau de fiecare data cand intru pe pagina... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wyldechild Posted December 16, 2008 Author Share Posted December 16, 2008 nu neaparat ..eu pot sa dau de fiecare data cand intru pe pagina... Cozonaci sa fie Link to comment Share on other sites More sharing options...
soiuz Posted December 16, 2008 Share Posted December 16, 2008 http://anonymouse.org/cgi-bin/anon-www.cgi...ozonacindar.ro/ F cinciu si felia bagati! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wyldechild Posted December 17, 2008 Author Share Posted December 17, 2008 http://anonymouse.org/cgi-bin/anon-www.cgi...ozonacindar.ro/F cinciu si felia bagati! Maxim 10 clickuri pe zi dar tot e un cozonac:) Traiasca! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Susceptor Posted December 17, 2008 Share Posted December 17, 2008 Nu e limita de 10. De ex am folosit ala pana la epuizare si apoi am intrat in toate browserele pe care le am si am putut sa dau si de acolo cate unul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest johnbone Posted December 17, 2008 Share Posted December 17, 2008 ciudat e ca pana cum au fost doar 5400 de click-uri... pacat... daca ar da toti care primesc link-ul asta am ajuat multa lume... anyways CLICK CLICK CLICK! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Susceptor Posted December 17, 2008 Share Posted December 17, 2008 Acum stau si ma intreb, de ce trebuie clickuri pentru cozonaci? De ce nu dau direct cozonacii si gata? (in afara de faptul ca prin site isi fac reclama) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wyldechild Posted December 17, 2008 Author Share Posted December 17, 2008 Acum stau si ma intreb, de ce trebuie clickuri pentru cozonaci? De ce nu dau direct cozonacii si gata?(in afara de faptul ca prin site isi fac reclama) Mai exista ceva gratis in Romanica? Ma gandesc totusi ca asta este o o solutie apropiata de ''gratis'' pt a face o fapta dragutza :respect:pentru click urile voastre Mai sunt muuulti cozonaci Link to comment Share on other sites More sharing options...
GhitaB Posted December 17, 2008 Share Posted December 17, 2008 Acum stau si ma intreb, de ce trebuie clickuri pentru cozonaci? De ce nu dau direct cozonacii si gata?(in afara de faptul ca prin site isi fac reclama) Din câte pot sã înțeleg cu un site (în cazul ãsta poate e firma) se întâmplã urmãtoarele: 1. L-ai fãcut. 2. Nu-l ºtie nimeni. 3. Îi faci reclamã. 4. Ajunge cunoscut. 5. Merge. Un site trãieºte din click-uri. Dacã e ceva interesant e nevoie de o perioadã scurtã în care lumea sã dea click-uri la comandã. Apoi e cunoscut ºi merge. Dacã nu-i interesant va fi nevoie la nesfârºit de impulsuri artificiale ca sã stea în top. Chestia cu cozonacii am perceput-o ca pe o cerere frumoasã ºi originalã de a ajuta mersul site-ului / firmei. Noi dãm cozonaci, asta putem, iar voi puteți ajuta cu click-uri. În general, click-urile se pot transforma în bani, mai uºor decât îºi imagineazã un vizitator. Trebuie sã ai trafic. E ca ºi cum ți-ai monta un panou publicitar în curtea casei ºi mai faci ceva ca sã aduni oamenii la tine. Cu cât aduni mai mulți oameni cu atât o reclamã pusã pe panoul publicitar va costa mai mult. AdSense de la Google e un exemplu de afacere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wyldechild Posted December 19, 2008 Author Share Posted December 19, 2008 SUS cu cozonacii Link to comment Share on other sites More sharing options...
korko Posted December 19, 2008 Share Posted December 19, 2008 cozonaci away! Dau cate clickuri e nevoie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 23, 2008 Share Posted December 23, 2008 Mai functioneaza? Cred ca au inchis site-ul. Btw, numarul cozonacilor a ajuns aproape de 1000. Link to comment Share on other sites More sharing options...
korko Posted December 23, 2008 Share Posted December 23, 2008 yup , closed , Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts