Vladimir Tepes Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Un fanclub mai ciudat, domnul Ken Parker a reusit sa ma impresioneze cu modelele lui bine lucrate, fnisaje perfecte, lemn de inalta calitate, etc. Cum in Romania doar sound creation aduce doua exemplare am fost nevoit sa cumpar de la ei la un pret foarte bun acest "specimen" Deci care mai aveti o jucarie ca asta astept sa dati cu ea in topicul meu
Guest Chiperion Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Heh, PM10 . Cum ti se pare, deocamdata?
kapak Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 sa o canti sanatos. eu sunt fan parker desi inca nu am una. pe de o parte pentru ca vreau un fly (eventual supreme), pe de alta pentru ca acum vreau ceva semihollow slim. noul P44 PRO mi se pare foarte misto si la un pret rezonabil, pe la 1000 usd. are caracteristici bune, mai putin scobelile de la fly si, ca punct negativ, e cam grea... dar e revelatia anului, exceptand marele Koa si modelele de anotimpuri de care nu te apropii, ca pret...
Recommended Posts