Guest claxonn Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Fratzilor... cred ca suntem offtopic rau de tot. Am Luat-o pe campii cu analiza de stiluri pe un thread de inregistrari care are doar un titlu sugestiv. Propun unui moderator sa mute partea asta de dezbateri in alt thread nou ca poate se va mai continua discutia.
valdostana Posted March 10, 2006 Author Posted March 10, 2006 Am gesit eu cand am denumit topicul "progresiv"! Mai bine il denumeam "solouri de la Dream theater si piese d'ale mele care seamana cu astia"!
Guest Raskolnikov Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 (edited) esti sisi. nu intelegi mai nimic, jethro tull defineste progegresivu, iar rush e foarte hard rock. daca cumva intelegi ce vreau sa spun.. Ceea ce voiam sa spun (sub forma de gluma) e ca nu poti ingradi curentele muzicale, ele se intrepatrund, trupele si muzica lor evolueaza si se influenteaza reciproc. Afirmatia era de fapt in favoare a ceea ce ai spus tu apropo de Jethro Tull care nu erau progresive la inceputuri. Alt exemplu ar fi ultimul album YES (9mii nu mai stiu cat) care dupa parerea mea nu mai este progresive, e cam comercial, dar asta este evolutia. Edited March 10, 2006 by Raskolnikov
Julian R. Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Mi-a placut ce a-ti discutat pana acum si as dori sa atasez si eu o piesa care e un metal progresiv cu influente neoclasice.Ascultare placuta ! Julian De asemenea tot in stilul asta mai am cateva...aici : http://www.musicianmp3.com/search_details.cfm?adinfoid=8859 Baroque_Iulian_Radeanu.mp3.mp3
Recommended Posts