Doctor X Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Incearca acum, te rog. Asa, si? Care-i legatura cu topicul? Canta si Crivaci piesa asta? Acu' hai sa pun si io un clip cu cine-mi place mie, mai pune si Ray unu' si tot asa pana terminam toti membrii activi ai RGC. Exista sectiune speciala de videoclipuri; aici s-a discutat despre altceva.
korko Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 da , asa e..... eu am pus sepultura cu pavarotti pt. ca de fapt nu e sepultura si pavarotti.... e nush ce trupa din germania......dar pare 100% ca e sepultura si pavarotti pe site-ul sepultura e ceva comunicat cum ca nu au nici o legatura cu piesa respectiva deci se pot face coveruri care sunt aproape ca si originalul. ....si sigur piesa de la cerbul de aur nu e una dintre ele......
Hix Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Lol......Pavarotti pe dracu. Parca ar fi unu care imita accentul lui Dracula din filmele de 2 lei. Nici macar nu suna cine stie ce dracula ala.
korko Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Funniest song I've ever heard though.....(scuze de off-topic)
RAY5 Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 nici o problema pentru off t. ddar sa stii ca nici nu miam dat seama ca nu e Sepultura cu Pavarotti dar Danz a casit ceva cu un tip care se cheama RAY dar nu sint ieu Lol......Pavarotti pe dracu. Parca ar fi unu care imita accentul lui Dracula din filmele de 2 lei. Nici macar nu suna cine stie ce dracula ala. Pavarotti a ramas Pavarotti nimeni nu ia suflat locul pinala ultima zi din viata
Recommended Posts