snake Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Stie cineva cum suna corzile de tipul Silk & Steel? Am gasit niste descrieri cum ar suna dar nu pot sa imi dau seama. Ma intereseaza sa aud exact cum suna sa vad daca e sunetul pe care-l caut. Daca cineva poate sa-mi dea un link sau nume de chitarist care foloseste corzi de genul asta mi-ar fi de mare ajutor. Nici un mp3 nu mi-ar strica Mersi
gadjo Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 ramane problema gasirii unor corzi de tipul asta la noi.. daca vezi pe undeva zi-mi sa incerc si eu
alexyz Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 ramane problema gasirii unor corzi de tipul asta la noi.. daca vezi pe undeva zi-mi sa incerc si eu stiu ca rotosound fac, deci la grosmann poate. tot de acolo mi-am luat si niste ernieball-uri faine pt clasica.dar for the love of god, suna inainte sa te duci la magazin, ca sa nu te uiti la usile alea verzi inchise...ca mine...de vreo 5 ori pana acum...dupa ce am facut o ora prin trafic cu masina...
Gyzmo Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Stie cineva cum suna corzile de tipul Silk & Steel? Am gasit niste descrieri cum ar suna dar nu pot sa imi dau seama. Ma intereseaza sa aud exact cum suna sa vad daca e sunetul pe care-l caut. Daca cineva poate sa-mi dea un link sau nume de chitarist care foloseste corzi de genul asta mi-ar fi de mare ajutor. Nici un mp3 nu mi-ar strica Mersi Problema se poate rezolva. Ai PM pe tema asta Bafta
Blackthorn Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Vezi ca GHS faceau parca genul asta de corzi, nu stiu daca au la Mc Music, dar merita dat macar un telefon.
snake Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 A auzit cineva vrodata genul asta de corzi in actiune? Eu caut sa fac una din acustice sa sune ca o clasica. Griful de clasica nu imi place, pnetru ca sunt obisnuit cu distanta dintre corzi mai mica si daca as reusi sa fac o acustica sa sune aproximativ ca o clasica ar fi perfect
Dimitriyus Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 A auzit cineva vrodata genul asta de corzi in actiune? Eu caut sa fac una din acustice sa sune ca o clasica. Griful de clasica nu imi place, pnetru ca sunt obisnuit cu distanta dintre corzi mai mica si daca as reusi sa fac o acustica sa sune aproximativ ca o clasica ar fi perfect Mai omule, cumpara un set si vezi care-i treaba, ce tot intrebi atat? Doar nu costa o avere!!!
snake Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 Mai omule, cumpara un set si vezi care-i treaba, ce tot intrebi atat? Doar nu costa o avere!!! Asa o sa fac
Recommended Posts