Guest kirk_hammet_jr Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 (edited) caut profesor de chitara care sa stie bine meserie , in bucuresti , care sa se poata deplasa la mn acasa pretul nu conteaza dar sa nu fie nici chiar exagerat am 15 ani , cant de 3 ani , 1 an jumate am facut cu un alt profesor singura problema este ca am facut doar practica pot sa spun ca la practica sunt bun da la teorie praf..... daca se ofera cineva id: serious_rocker (vlad) Edited November 11, 2008 by kirk_hammet_jr
Guest Vladsteen Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 incearca la joe_satriani_jr Doamne iarta-ma...saracul baiat cere ajutor si tu faci misto de el...pic de respect nu ai...ne miram de ce Romania e cum e... caut profesor de chitara care sa stie bine meserie , in bucuresti , care sa se poata deplasa la mn acasa pretul nu conteaza dar sa nu fie nici chiar exagerat am 15 ani , cant de 3 ani , 1 an jumate am facut cu un alt profesor singura problema este ca am facut doar practica pot sa spun ca la practica sunt bun da la teorie praf..... daca se ofera cineva id: serious_rocker (vlad) esti cam pretentios...daca vrei un profesor bun, ti-l recomand pe cristi gram ( nu-l vad pe el sa treaca pe la tine insa)
Faust Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 (edited) esti cam pretentios...daca vrei un profesor bun, ti-l recomand pe cristi gram ( nu-l vad pe el sa treaca pe la tine insa) baiatul cere si el ajutor si tie ti se pare ca e pretentios... tz tz tz... si ii recomanzi pe unul care nu face tot ce cere clientul... tz tz tz... apropo, aveam un gramsteen, acum avem si un vladsteen, de ce n-am avea si un joe_satriani_jr? Edited November 11, 2008 by Faust
Guest Vladsteen Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 baiatul cere si el ajutor si tie ti se pare ca e pretentios... tz tz tz... si ii recomanzi pe unul care nu face tot ce cere clientul... tz tz tz...apropo, aveam un gramsteen, acum avem si un vladsteen, de ce n-am avea si un joe_satriani_jr? ne-ar mai lipsi Faust Jr...dar lasa ca faci tu un astfel de cont ca sa fii mai smecher mi-e mila de tine
guitarhero1957 Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Poti sa iei legatura cu Cyfer (id de mess mr_cyfer).
Guest kirk_hammet_jr Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 ms de ajutor dar am uitat sa spun ca sunt bazat mai mult pe elctrica hard rock,metal,power............
Guest Mihai Nebunu' Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Ai gasit? eu nu ma deplasez la elevi, dar,, pot f o exceptie. 80 lei/1.5h la tine acasa.\ Teorie si practica LA GREU !! (metal si tot ce doresti)
Guest kirk_hammet_jr Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 am gasit profesor , mltumesc ptr oferte !
Recommended Posts