www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Videoclip Dirty Shirt - U.b.


Guest antiloser

Recommended Posts

Guest antiloser

BETON !!!

 

Baga un ochi si o ureche la asta : versiunea Industrial-Metalica la “Cine iubeste si lasa”

 

Daca asta nu-i Dirty...

Link to comment
Share on other sites

Guest antiloser

fiind claparu' trupei, acuma ma simt lovit pe la spate... joking.

 

io zic ca e si prea tare...

 

lasa, ca la anu tragem albumu in studio ca lumea, si atunci o sa se auda p.z.a rau :)

Link to comment
Share on other sites

M-am decis sa scriu o scurta recenzie pentru acest videoclip (nu pentru piesa).

 

 

 

Videoclipul piesei U.B. de la Dirty Shirt (de fapt cover dupa refrenul de trei versuri al cantecului "Cine iubeste si lasa") este atat de original, incat fratii Wachowski au anuntat pe site-ul personal ca renunta definitiv la regie. "De ce este nevoie sa investesti milioane de euro in aparatura de filmat si sa dezvolti noi tehnici de filmare, cand poti foarte bine face filme (sau videoclipuri) cu o camera miniDV, care arata cel putin la fel de bine ca filmele XXX?", au scris acestia in anunt. U.B. imi reaminteste cu nostalgie de perioada de glorie a defunctului post muzical TV Atomic. Prima parte a videoclipului Dirty Shirt cuprinde intuneric, ploaie, apa, noroi si o trupa ce se tavaleste neconvingator prin toate astea. De remarcat vocalul ce zbiara intr-un microfon fara fir si contrastul dintre atitudinea vizuala agresiva a membrilor trupei si muzica linistita, aproape dansabila, creata pe sampler. O lovitura de geniu este asocierea dintre cuvantul pedeapsa si ultima scena din videoclip, filmata in inchisoare, scena ce pare inspirata din primul videoclip al trupei Bere Gratis, "

". Dirty Shirt cu tricouri albe imaculate (o alta metafora vizuala a regizorului) sar la unison, vocalul si-a uitat microfonul undeva, in noroi, insa compenseaza prin air guitar-ul simulat. Imaginati-va truda scenaristului, acest Sisif intoxicat cu nicotina si cofeina, ce a incercat sa creeze nopti in sir un scenariu demn de acest refren. Datorita piesei prea scurte, am fost privati de asocierea cu Dumnezeu si, probabil, o scena cu un popa sau ceva cruci si demoni. Daca stiau Rammstein ce talente se gasesc in Romania, probabil "Rosenrot" ar fi aratat complet diferit.

 

 

 

Nota: Materialul publicat reprezinta opinia autorului. Autorul nu garanteaza ca informatiile continute in acest material sunt complete, actuale si este posibil sa existe erori. Materialul prezentat poate suferi modificari ulterioare.

Edited by Guest
Link to comment
Share on other sites

Guest antiloser

lol...

 

Nu intru in controversa, doar un mic comentariu: filmarile au fost facute inainte de clipul de la Rammstein. Ghinionul nostru...

Link to comment
Share on other sites

lol...

 

Nu intru in controversa, doar un mic comentariu: filmarile au fost facute inainte de clipul de la Rammstein. Ghinionul nostru...

 

Nu este o controversa, am scris doar o recenzie. Numai bine! :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Guest antiloser

Multumim celor care ne-au votat in RomTop pe City FM (cityfm.ro), ceea ce a facut sa intram direct pe locul 22 (nu e rau... :) ). Speram sa vedem piesa acolo in top10. De voi depinde, dar nu uitati, votati doar daca va place piesa pe bune (altfel nu are sens).

 

Keep supporting us....

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.