www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Concert Cyfer's Sin, Big Mamou


cyfer
 Share

Recommended Posts

Salut!

 

Va invitam la un concert Cyfer's Sin (formula de trio):

Sambata, 14 Ianuarie 2006

ora 22.00

Big Mamou

Bucuresti

 

Mai avem inca unul confirmat:

Miercuri, 18 Ianuarie 2006

ora 21.00

Monaco Lounge

Bucuresti

 

Noutati pe situl trupei (www.cyfer.us):

Am adaugat peste 170 de poze printr-o metoda foarte simpla si comoda pentru mine. Toate sunt gazduite de flickr.com . Avantajul acestei metode este ca toti cei care doresc si au facut poze la concertele noastre le pot pune pe flickr.com cu un tag "cyfer sin" si ele vor fi automat prezentate random pe situl nostru. Puteti face un upload de 20mb pe flickr.com folosind contul de la yahoo.

 

Multumim pentru interes si va asteptam la concert(e) !

Link to comment
Share on other sites

deci cred ca-s primu forumist care se intoarce de la concert...it was freekin wicked awsome...respectele mele profunde ptr cyfer si colegii de trupa...absolut mortali toti trei...a meritat din plin...pe langa faptul ca sunt instrumentisti desavarsiti cu totii, au si o naturalete si o prezenta scenica deosebita...sunt fan declarat si astept urmatoarea cantare!!!

Edited by ilun
Link to comment
Share on other sites

ilun!!! .. ai fost acolo si nu ne-am cunoscut? ... mai sa fie .. Cyfer .. al 3-lea concert la care merg ... mi-am mai spus parerea despre ei ... sunt buni si merita ascultati. Sper cat de curand sa aud si piese noi, preluari sau compozitii ... Cum imi fac un pic de timp am sa postez si ceva poze de acolo in sectiunea nou creata. Multumesc spyked ca mi-ai facut loc la masa ta .. acolo in buza scenei .. hmm .. ce cautai asa aproape de scena? Nu cumva vroiai sa prinzi un jam? .. Imi pare rau ca am plecat Burb ... chiar imi pare rau ...

Link to comment
Share on other sites

damn...deci pan la urma s-a lasat si cu jam!!!...

@michel: mah, imi cer scuze da am plecat pe fuga, pt ca depindeam de altcineva ca sa ajung acasa...well, cumva tot ne-am cunoscut...am venit dupa ce a terminat cyfer si am zis by bye am dat mana cu voi...eram cu un hanorac cu LIfeGuard...eh well, data aviatoare stam noi la o tacla calumea ca nici cu spyked n-am apucat...

Link to comment
Share on other sites

Guest spyked88

Da, eu unul m-am distrat bine de tot la concert (nici nu mă gândeam că ar putea fi altfel) şi cu siguranţă nu am fost singurul :) . Scaunul l-am tras la masa aia special pentru oricine mai venea de pe RGC şi mi-ar fi surâs şi un jam, doar că nu mi-am mai adus "ostromentul", fiindcă nu ştiam dacă se mai ţine gemuiala, sau marmelada, sau ceva asemănător (trebuie să recunosc faptul că am fost un pic confuz în privinţa asta dar promit să nu mai lipsesc de la evenimente de genul ăsta). M-am aşezat la prima masă strategic, dintr-un motiv pur egoist, adică să văd cât mai bine concertul.

 

Încă îmi mai răsună în creier Boom Boom-ul, Cocaine-ul şi Hootchie Coochie Man-ul de aseară (thx Cyfer :) ), împreună cu o mulţime de alte solo-uri, acorduri, bătăi în tobe şi linii de bass. Din nou dă egoismul peste mine şi mă face să mă gândesc la pozele făcute aseară, dar sunt sigur că în scurt timp o să apară şi ele cu bunăvoinţa lui michel (locul ăla a fost perfect pentru poze, deci îmi pare bine că ai stat acolo :) ) şi probabil a altora care au mai făcut, dacă au mai fost cu aparate.

Link to comment
Share on other sites

Salut!

 

Multumim mult tuturor celor prezenti, atmosfera creata a fost foarte misto. Am reusit pina la urma sa uitam de frig. :)

 

Michel a facut niste poze tari de tot. Le puteti vedea pe situl nostru cyfer.us sau direct pe flickr . Vor aparea in curind si inregistrari video tot de la el.

 

Am ascultat dupa concert si ceva din inregistrarea audio care parea sa fie una dintre cele mai bune. Saptamina viitoare sper ca unele piese sa fie disponibile pe site.

 

La presiunea celor ramasi pe acolo seara s-a lasat cu un jam, cam obosit ce-i drept :) Pina la urma am sfirsit in niste rifuri Rage Against The Machine. Pe viitor vom incerca niste jam-uri organizate.

Link to comment
Share on other sites

Salut!

 

Am primit inregistrarea concertului si, deocamdata, am prelucrat trei piese pentru site.

 

In memoria lui Wilson Pickett, decedat acum trei zile, prezentam Mustang Sally, cea mai celebra piesa a lui. Wilson Pickett este un greu al muzicii soul, cunoscut prin vocea sa aspra si piesele "In the Midnight Hour", "634-5789", "Funky Broadway". A murit la 64 de ani in urma unui atac de cord. :)

A fost una dintre vocile care m-a influentat mult si pe care o recomand celor interesatzi de stil si de ipostaza lui de vocalist.

 

Celelalte doua piese sunt Rollin' and Tumblin' si Cyfer's Blues (facuta ad-hoc la bis).

 

In curind voi prezenta si doua materiale video (Cocaine si Mojo Working).

 

Auditie placuta!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Salut!

 

Cele doua materialele video sunt gata si disponibile pe site (multumim lui Michel pentru filmare):

 

Cyfer's Sin Cocaine

Cyfer's Sin Mojo Workin'

 

Atentie, tot materialul audio a fost revizuit si remasterizat (asta pentru ca mi-am cumparat monitoare sapamina asta :) ). Pentru cei care doresc sa le mai downloadeze o data, garantez ca diferentza este mai mult decit sesizabila, calitativ.

 

Deasemenea, am mai publicat alte doua piese din concertul cu suflatori (10 decembrie 2005):

 

Cyfer's Sin I'm Ready

Cyfer's Sin Mary Had A Little Lamb

 

Auditie/Vizionare placuta.

Edited by cyfer
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.