Dusty11 Posted December 13, 2010 Share Posted December 13, 2010 Soluția nu e așa de complicatã : cautã un salon de coafurã / styling și evitã pe cât poți frizeriile. Partea proastã e cã la un coafor, o sã te întrebe aia n-șpe întrebãri despre cum vrei sã te tundã (ceea ce nu e rãu, dar e complicat dacã nu te pricepi mãcar puțin). Alege și tu un coafor mai select, nu orice bombã de la colț de stradã. Eu unul așa fac de câțiva ani, am pãrul mediu și cam de douã- trei ori pe an, îl aranjez puțin (vârfuri, perciuni, filat puțin, chestii de-astea). Eram și sunt, cred, singurul bãiat care frecventa salonul Oricum baftã, și sper cã ți-am fost de ajutor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metabog Posted December 16, 2010 Share Posted December 16, 2010 Eu nu cred ca ma mai tund cativa ani, vreau sa arat ca un om al pesterii, uber metal, cu barba de 2 metrii. Be a man! Get medieval! Hey, inca nu m-am tuns de la post-ul asta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts