tudorbog Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Salut.Am o chitara cu floyd..problema mea este ca suruburile care blocheaza corzile(in capatul grifului) s-au tocit si nu ma pot sa le strang.Nu am gasit nicaieri asa ceva.Am incercat la toate magazinele de muzica si la magazine de bricolaj.Daca stie cineva unde pot gasi sau daca are cineva asa ceva...va rog nu va sfiiti... PS:sper ca am postat unde trebuie(it's my first time)
traianzum Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 pe vremuri cand foloseam floyd rose...luam niste suruburi cu cap imbus de 5 pe care le taiam la dimensiunea gaurii din grif...unde gasesti asemenea suruburi chiar nu stiu...hope help that
tudorbog Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 multumesc pentru sfat ...la asta m'am gandit si io...problema mea este sa gasesc suruburile
BCRich Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 (edited) Problema e pe viitor sa nu mai strangi asa tare suruburile pentru ca placutele de metal isi fac treaba si daca nu le strangi sa paraie. Incearca la Grosmann sau pe Thomann trebuie sa fie(daca vrei suruburi speciale pentru asta) Am chitara cu floyd de 14 ani si ea mai avea inca 4 ani inainte si e prima data cand aud asa ceva,de pierdut,se mai intampla. Edited September 27, 2008 by BCRich
tudorbog Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 chitara asa am luat'o (la mana a doua-treia) si mi'am dat seama abea dupa.....dar nu ma gandeam sa fie o asa bataie de cap sa gasesc trei amarate de suruburi....multumesc pt indicatii...
Recommended Posts