Guest ADRIAN55 Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 SALUT COLEGI, REVIN CU UN DEMO. PRIMUL A DISPARUT DIN AFISAJE SI NU STIU CARE ESTE MOTIVUL. POATE DL. ADMINISTRATOR MA LUMINEAZA UN PIC. (ADEVARUL ESTE CA NU MA PREA PRICEP ) ORICUM II MULTUMESC PENTRU RABDARE SI BUNAVOINTA. ASTEPT IN CONTINUARE PARERI SI SUGESTII PENTRU CA VREU SA STIU DACA MERG INAINTE SAU MA LAS DE MUZICA.(CU TOATE CA ESTE PREA TARZIU....AM VIRUSUL IN SANGE) CU RESPECT , ADRIAN 55 04_4.mp3
Metabog Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 (edited) Dude.... caps lock. E cool, destul de chill-out, aici e forum de chitaristi mai mult nu stiu cata experienta are lumea pentru a face un review bun la o piesa electronica. Melodia este buna, dar nu pot sa zic ca mi-a generat vreun sentiment sau mi s-a parut geniala. Trebuie sa experimentati, venit cu idei noi, sa incercati chestii noi, pentru a uimi. Am auzit prea multe track-uri exact ca asta, si nu mai au asa mare impact. Pe partea de production, suna cam uscat, parca ii lipseste ceva organic, un pad subtil. Suna a early Enigma, dar pianul electronic suna destul de cool. I-ar trebui putintel reverb. Parca e ceva ce as asculta la gratar, sau poate intr-un bar linistit, si nu zic asta nici ca un compliment nici ca o critica. Melodia pur si simplu "este", acum trebuie sa-i faceti ceva special. O voce poate? Ceva whispered. Daca e ceva ce faceti de putin timp, e bine de tot, dar daca acum v-ati apucat, e cam tarzior la 53 de ani. Are o atmosfera retro, totusi. Ar trebui mutat thread-ul la sectiunea inregistrari. Edited September 5, 2008 by Metabog
Recommended Posts