Guest Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 (edited) Am gasit pe net modelul asta de vioara... cred Viper Mi se pare geniala ideea Si vreau si eu una in viitor... dar nu am vazut asa ceva decat in Sua Stie cineva daca se gaseste prin europa? Multumesc! o chitara cu sustain infinit Edited August 15, 2008 by Guest
fakebuyer Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 e o vioara pt "prosti" (adica cu taste). Voiam sa imi comand asta din america de curiozitate dar... e mult mai bine sa canti la vioara sau chitara decat la un pseudoinstrument ca ala. Are un preten profil pe ebay si pot sa te ajut sa-ti comanzi una d-aia cu pretul ei plus 30 $ , cam asa. Am cantat pe o d-asta in atena, m-au lasat o ora. Sincer sa fiu e o PANARAMA... sunet de vioara n-are, sunet de chitara n-are + costa cat un lespaul sau cat un stradivarius(facut de urmasi). U'r business. Daca vrei s-o comanzi de pe e-bay si n-ai profil dai pm si te ajut dezinteresat. Sunt din braila. Numai bine!
Guest Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Mersi pentru raspuns io nu-s violonist dar mi-a placur ideea de a avea o chitara cu suntain infinit Adevarul e pretul e cam mare (probabil e lemnul bun ... de fapt e si ceva nou) Oricum asa ceva nu doresc acum... pe viitor insa pote PS exista o vresiune fara taste
Recommended Posts