Guest grunge Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 daca cumpar de pe guitarshop.ro o chitara electrica imi trimite in pretul acela si un cablu?si care chitara este mai buna buna dintre squier standard stratocaster si squier standard fat stratocaster? astept raspunsuri.
Silviu_i Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 daca cumpar de pe guitarshop.ro o chitara electrica imi trimite in pretul acela si un cablu?si care chitara este mai buna buna dintre squier standard stratocaster si squier standard fat stratocaster? astept raspunsuri. Depinde de gust.Fat Stratu are Humbucker, iar standardul are numa singel coil, in rest nu vad alta diferenta in afara de culoare.A si cablu nu cred ca iti da la ea dar oricum cumparati unul pt ca deobicei ce iti da la chitara e un cablu de *****.
Guest pasarel Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 nu sunt asa scumpe cablurile incat sa iti faci griji, nu fumezi/bei/cumperi prezervative 2 zile si ai de cablu. ps: salutari de la un co-baimarean
Recommended Posts