www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Posted
Daca nu va place acest stil de a canta la chitara, daca nu intelegeti o astfel de muzica, daca va lasa rece sau daca va provoaca ameteli sutele de note pe secunda, nu inteleg de ce nu-i lasati pe cei care o apreciaza sa discute liber despre ea. Chiar fiecare topic de pe forumul asta trebuie sa fie flame? Personalitatile voastre nu mai au loc sa se desfasoare in universul RGC si trebuie sa invadeze fiecare coltisor, fiecare topic, ca sa le spuna muritorilor ca sunt de ca..t pentru ca sunt diferiti? Chiar nu puteti fi civilizati? Relaxati-va!

+1 :)

Posted (edited)
Auh,daca ma iei cu prietene (numai manelarii si tiganii folosesc asa ceva).Muzica.Ce inseamna muzica?Cumva inseamna asta?

Spunemi care este mesajul si feelingul pe care il transmite buckethead in clipul asta.

Ca tot veni vorba si de batio sa nu il uitam.

Daca aveti rabdarea sa va uitati la clip,vom observa cum canta cam pe la 3:30 inceputul la "Purple Haze".Ce zicea karpi ca rock-ul are ca baza blues?Hendrix ce canta? Clapton ce canta? Cati chitaristi a influentat astia doi,doar astia,amaratii astia lenesii ca tot e numele meu :) .Respect pentru ca faptul ca foloseste cateva tehnici care cer ani de studiu si multa, multa munca,dar buckethead e un agarici si bolnav psihic,probabil cu o copilarie traumatizanta.Cred ca de aceia se ascunde sub galeata aia sa nu se vada prin ce a trecut,saracul.....

Ti-am zis prietene si se pare ca te-ai simsit jignit, tu ca ma asociezi cu alte natii si rase esti un domn.Se pare ca nu te duce mintea mai mult de a jigni si a generaliza, m-ai luat pe mine si ai trecut la buckethead despre care se pare ca nu ai habar.Faptul ca l-ai pus pe buckethead si pe batio in aceeasi oala spune multe despre cate stii

Deci bai specie lipsita de inteligenta. nu iti zic maimuta sau altfel ca as jigni acele animale daca asculti urmatoarele videoclipuri si iti mentii parerea inseamna ca tre sa consulti niste doctori.

http://www.youtube.com/watch?v=S-woe3SCAaA

Edited by kael
Posted
Intradevar sunt prost ca imi pierd timpul in discutia asta fara sens.In Padmasana nu mai canta very fast,plus ca foloseste legato,ceea ce e bine ca si-a dezvoltat stilul.

PS:iar ma iei cu prietene?Nu te-am vazut in viata mea!

Blitz, fii mai linistit in privinta afirmatiilor tale...Ai tot dreptul sa spui ca nu iti place cum canta Batio, fiecare are gusturile lui...Dar de aici pana a "arunca cu noroi" in el e cale lunga...Atat sa stii ca Batio are un conservator terminat si doua doctorate : unul din Teorie Muzicala si altul din Compozitie...asta nu mai vorbesc de cei 20 de ani (pe putin) de experienta scenica...gandeste ca omul asta participa la workshop-uri, demostratii, concerte si alte festivitati aproape zilnic de dinainte sa te nasti tu(aici presupunand ca ai sub 30 de ani)...si pe langa asta tehnica pe care si-a dezvoltat-o se obtine la fel in ani si ani de munca asidua...are propria "guitar signature" la una din cele mai mari firme de chitari din sfera shred/metal si anume Dean...Eu zic ca a realizat destule omul asta in cei 52 de ani pe care ii are...asa ca macar un pic de respect fata de el nu cred ca ar strica...Crede-ma ca MULTI din lume care dau aiurea din gura ar vrea sa cante ca si el...dar de la vrut pana la putut e cale LUNGA...

Guest andypopa
Posted
Intradevar sunt prost ca imi pierd timpul in discutia asta fara sens.In Padmasana nu mai canta very fast,plus ca foloseste legato,ceea ce e bine ca si-a dezvoltat stilul.

PS:iar ma iei cu prietene?Nu te-am vazut in viata mea!

...poate ca inainte sa faci prima afirmatie in discutia asta trebuia chiar sa asculti Buckethead. Imi pare sincer rau pentru oamenii care nu asculta for themselves si iau pareri prefabricate precum "shredul = no feeling", "malmsteen nu stie sa cante blues, ma apuca rasul", "buckethead isi repeta solourile" de prin forumuri straine. Cred ca sunt cateva cliseuri bine-definite despre fiecare shredder pe care le zic toti ca sa para bine informati.

Guest Granata
Posted
Daca nu va place acest stil de a canta la chitara, daca nu intelegeti o astfel de muzica, daca va lasa rece sau daca va provoaca ameteli sutele de note pe secunda, nu inteleg de ce nu-i lasati pe cei care o apreciaza sa discute liber despre ea. Chiar fiecare topic de pe forumul asta trebuie sa fie flame? Personalitatile voastre nu mai au loc sa se desfasoare in universul RGC si trebuie sa invadeze fiecare coltisor, fiecare topic, ca sa le spuna muritorilor ca sunt de ca..t pentru ca sunt diferiti? Chiar nu puteti fi civilizati? Relaxati-va!

Sunt de acord cu aceasta parere.

Guest Superman
Posted

pacat de topic...

fiecare cu ce asculta/canta.

divergentele pe care le faceti voi aici intre speed si blues sunt ca si cele generale manele si rock

god.

• 11 months later...
Posted

+1 la ce a zis Superman, sunt unele genuri ce nu prea are sens sa le comparam, toate genurile au frumusetea lor.