ival_chicken Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Doresc sa mi cumpar un set de tobe elctrice Millenium MPS-200 si am cateva intrebari: - Care e diferenta dintre Millenium MPS-200 si Millenium MPS-400? - Pot baga sampleuri externe in modulul setului pentru fiecare toba in parte? - Are careva dintre voi sa pot sa le testez?
apocalipsa Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 vezi ca ai postat la recenzii! in general tobele electronice suna naspa. yamaha suna naspa dar millenium!... ce suna bine trece de niste sute de euro bune!
ival_chicken Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 sper sa nu-mi dispara subit postul dar chiar am crezut ca aici trebuie sa postez ) scuzele mele...pai sunt 460 euro de pe thomman si din cate am vazut pe net,mici demouri suna ok...dar as vrea sa ma conving personal...
Guest Amon Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 parerea mea,suna bine !!! am avut ocazia sa repetam pe asa ceva si am fost placut surprins de rezultat !!so......
Guest mesmetin Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Doresc sa mi cumpar un set de tobe elctrice Millenium MPS-200 si am cateva intrebari: - Care e diferenta dintre Millenium MPS-200 si Millenium MPS-400? - Pot baga sampleuri externe in modulul setului pentru fiecare toba in parte? - Are careva dintre voi sa pot sa le testez? millenium 400 e mai scumpa si bineinteles are mai multe features,adica e stereo are pad snare-ul cu rama si centru.parerea mea e k au sunat cam de jucarie.eu mi-am luat alesis dm 10 studio si sunt oarecum multumit....are tonuri bune ,poti face kitul cum vrei tu.....mi-ai facut 2 super kituri de rock f bune......dar dak vrei toba electronica adevarata......rolandul face cele mai bune dar preturile sunt pe masura. dak are cineva intrebari despre toba mea alesis dm 10 poate sa apeleze.
Recommended Posts