Metabog Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Asta e ce am mai facut eu intre timp. Nu numai prog insa, mai bag si experimente de sunet, electronice, rock normal, jam-uri, chestii incomplete etc. incomplet, ramas fara RAM, pierdut salvare tot incomplet, sorry. Proiect lasat balta.
Gifenrich Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Intradevar Super,as vrea sa vad asta live! Prima piesa imi aduce aminte de Starcraft!
Metabog Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 (edited) Un mic requiem pentru Rick Wright. Nu exista note mai triste. Edited September 16, 2008 by Metabog
John Petrecce Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Asta e ce am mai facut eu intre timp. Nu numai prog insa, mai bag si experimente de sunet, electronice, rock normal, jam-uri, chestii incomplete etc. incomplet, ramas fara RAM, pierdut salvare tot incomplet, sorry. Proiect lasat balta. Da, marfa piesele. Mi'a placut mai ales prima, imi pare gandita/muncita mai mult. Imi suna ca stil undeva intre pink floyd si dreamscape. Pacat ca ai pierdut salvarea pe'a 2'a...Si pen'ultima are o tema faina da cam scurta, poate continui ideea sau o unesti cu ultima si vezi ce iese, tu sti mai bine... Pe riff'uri ai folosit ceva acordaje/corzi suparate sau te'ai bagat cu vreun "tractor"? Suna suparat dar totusi sound'ul pe distors imi pare putin cam sintetic. Foarte faine si partile de clapa; chiar si vocea imi place. Ce sa mai zic...iti urez bafta mare ca restul vad ca le ai! NoRock!
Recommended Posts