Guest Bl0nd1n@. Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 (edited) am compus o 'melodie' suna cum suna, dar ash vrea sa stiu ce ash mai putea adauga la ea sau ce ash mai putea schimba.... ve rog sa-mi ziceti cum vi se pare... orice opinie (rea sau buna) se accepta:D.....cant la chitara de 1 an:( (din pacate) asha ca nu stiu prea multe dar ziceti-mi ce sa mai schimb/adaug. Va multumesc. Edited July 12, 2008 by Bl0nd1n@.
Guest DoomShadow Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Pai ... cel mai bun sfat ar fi sa te apuci sa o canti tu la chitara ... si mai baga ceva bass ... in rest suna ok nah (avand in vedere ca tu canti de un an ... chiar bravo )
Guest Bl0nd1n@. Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Pai ... cel mai bun sfat ar fi sa te apuci sa o canti tu la chitara ... si mai baga ceva bass ... in rest suna ok nah (avand in vedere ca tu canti de un an ... chiar bravo ) o sa fac cat de curand inregistrarea si cuchitara (nu doar de la midi ca acuma) numai ca trebuie sa mai repet la ea. Ideea cu basul nu-i deloc rea.
dani Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 piesa asta ai compus-o la chitara apoi ai transpus-o in program?sau ai facut-o in program dar nu-ti iese la chitara? cred ca e mult mai important sa invetzi sa cantzi la chitara decat sa faci piese in gp:)nu de alta dar cu multa teorie si putina practica nu faci nimic:) spor la cantat:)numai bine...Dani LE...esti fata sau baiat?Blondina VS Ionel Lucian:P
Guest Bl0nd1n@. Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 piesa asta ai compus-o la chitara apoi ai transpus-o in program?sau ai facut-o in program dar nu-ti iese la chitara? cred ca e mult mai important sa invetzi sa cantzi la chitara decat sa faci piese in gp:)nu de alta dar cu multa teorie si putina practica nu faci nimic:) spor la cantat:)numai bine...Dani LE...esti fata sau baiat?Blondina VS Ionel Lucian:P Piesa am compus-o pe chitara si apoi in gp am mai schimbat niste masuri si i-am marit tempo-ul si de aia nu o pot face prea bine. P.S.: Sunt baiat. Blondina e un nickname de cand aveam parul blond.
Guest .Snake. Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Nu as incuraja pe nimeni sa foloseasca guitar pro, mai ales k sa compuna o melodie. Sfatul meu este sa nu mai folosesti guitar pro, macar niciodata pentru compus melodii. Ai pretextul pentru muzica in mana (chitara). Daca nu poti sati canti propria melodie exerseaza pana vei putea ca satisfactia sa fie a ta. Robotii nu au feeling, eroarea umana face din muzica ceea ce este.
apocalipsa Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 incearca reasonul. la cum suna ne suceste mintile:))) ce benduri...)))lol:))))))
Guest Ender_Eugen Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 incerca si cubase. intr-adevar apuca-te sa le canti la chitara si eventual sa te inregistrezi. asa iti vei recunoaste greselile mai usor.
Recommended Posts