canstantzin Posted July 9, 2008 Share Posted July 9, 2008 Am luat azi o pisicuta micuta si frumusica de la un copil de pe strada care vroia sa scape de ea. e un tigrisor mic, gri zici ca din reclama. faza e ca eu stau foarte putin pe acasa pentru ca plec foarte des in delegatii cu serviciul. poate cineva ar vrea pe aici o pisicuta si poate sa i ofere mai mult timp si atentie. am zis sa incerc si aici poate ..poate.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apocalipsa Posted July 10, 2008 Share Posted July 10, 2008 up de la mine pt animalutz:)! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fenderaru Posted July 10, 2008 Share Posted July 10, 2008 Daca pisicuta avea peste 18 ani o luam eu RGC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoomShadow Posted July 10, 2008 Share Posted July 10, 2008 Daca pisicuta avea peste 18 ani o luam eurespect.gif RGC ... Incearca sa duci la sat pisicuta, daca o sa o lasi in oras sufera. Eu am avut pisici dar nu mai vreau pentru ca nu imi permite spatiul. Sper sa ii gasesti un stapan Link to comment Share on other sites More sharing options...
canstantzin Posted July 10, 2008 Author Share Posted July 10, 2008 hai ma chiar nu o vrea nimeni?? ii place sa i canti la chitara ) de maine plec in delegatie si o sa stea cineva cu ea la mine acasa sper sa i gasesc stapan care sa o merite ..nimeni inca??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest titus Posted July 10, 2008 Share Posted July 10, 2008 daca treci prin bv o iau eu...pt ca plange bunica-mea dupa o pisica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts