Metabog Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 (edited) Versuri: Dezorientat si ametit. Ma indrept incet spre casa, S-a dus o alta zi, Cate or mai veni? Rasare soarele din nou Ridicat incet din mare, Urme in nisip, Acolo unde ai murit. Iar marea-i canta numele incet, Nisipul tine minte fata ei. Vantul sterge praful de pe piatra memoriala, Si timpul matura ce-a mai ramas. Simplu, e vina tuturor, O fi avut parinti nebuni, N-o fi primit ce si-a dorit, O fi iubit, dar n-a tinut. Scrisoarea este foarte scurta, "Imi pare foarte foarte rau", Nimeni nu ar fi stiut, Nu si-ar fi imaginat. Apune soarele Ucis de noapte in final, Urme nu mai sunt, Toata lumea a uitat. In cimitir, sub cerul cenusiu Arde doar un foc, Poza e zgariata, nimeni n-a inlocuit-o... Marea nu-i canta numele Nisipul uita fata ei Vantul ascunde piatra memoriala Sub praf. Mie imi foarte greu sa cant in romana, sa nu mai vorbim de versuri. Am vrut sa iau o pauza de la prog si chestii instrumentale si sa fac o balada. Edited July 6, 2008 by Metabog
ilun Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 e de bine ce aud aici...ar trebui sa combini mai des chestii d-astea power ballad cu elemente de prog...da bine de tot
BCRich Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 (edited) dream theatre? hai sa nu fiu rau, e inspirata dar suna foarte bine Succes incontinuare! precum si executia foarte buna la solo,daca erai tu la chitara. Multa bafta! Edited July 6, 2008 by BCRich
Metabog Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 dream theatre?hai sa nu fiu rau, e inspirata dar suna foarte bine Succes incontinuare! precum si executia foarte buna la solo,daca erai tu la chitara. Multa bafta! Ai dreptate, seamana mult cu Through Her Eyes, mi-am dat seama si eu dupa ce am teminat piesa dar era prea tarziu Oricum sunt acorduri des folosite in balade, dar ai dreptate. Asa a iesit. Deh, nu-i o melodie oficiala sau ceva, e ceva cu care ma mai joc eu prin timpul liber.
BCRich Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 (edited) Suna super bine,departe de mine gandul ca ai copia.(m-am referit la inspiratie) Esti tare si tot respectul meu fata de tine! Edited July 7, 2008 by BCRich
Recommended Posts