paul13 Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 ok deci mi-am luat un ibanez de la second hand ; la partea electrica totu e bine da numai ca vopseaua arata foarte aiurea ..... asa ca vreau sa revopsesc totu.... stie vo cineva ce vopsea imi trebuie? si de unde pot sa iau
CernoBill Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 s-a mai discutat...foloseste botonu' de search inainte sa deschizi un topic nou oricum, nu-i chiar asa de simplu...iti iei vopsea, care, apropo, poate fi si vopsea obisnuita de lemn, pe care o gasesti in orice magazin de profil, dai cu bidineaua de cateva ori, si gata paint-job-u' in primu' rand tre' sa dai lacul si vopseaua veche jos, cu multa rabdare, pentru a nu distruge lemnu'...dup-aia ai de dat cateva straturi de lac...dup-aia vopsea...iar lac...blabla...tre' sa lucrezi cu atentie...si-ti vine sa-ti iei campii, probabil, mai ales daca nu ai scule adecvate chiar e necesar sa o vopsesti...?conteaza mai mult cum suna, decat cum arata, crede-ma... si eu vroiam la un moment dat sa vopsesc o chitara, crezand ca nu-i mare branza...si asa am stricat o clasica faina cel mai bine ar fi sa te gandesti mai bine daca vrei sa faci chestia asta... noroc
Guest Alexi256 Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 http://forums.rgc.ro/index.php?showtopic=2...hl=evh+paintjob am facut noi un paintjob...destul de decent.citeste pt lamurire.....partea naspa e la dat jos vopseaua veche....mult efort..... daca vrei te putem ajuta.
Recommended Posts