razvanciub8a Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 (edited) Nume echipament : Ibanez S670FM Pret : 2100RON De la cine/de unde a fost cumparat : MCMusic, luata de 4 zile Caracteristici : Mahogany body/Flamed Maple on top, Rosewood fretboard, culoare ATF (Antique Burst Flat); oval pearl inlay, fiecare "bulina" formeaza un "S"; jumbo frets; doze : neck INF1(H), bridge INF2(H), middle INFS1(S); Zero Resistance Tremolo bridge , made in Korea Cum suna/ Cum se comporta : suna a Ibanez , are un sustain bun chiar daca are corpul ceva mai subtire si usor, tremoloul functioneaza impecabil, poti sa tragi de el cat vrei, corzile raman perfect acordate. Deocamdata nu am schimbat corzile (le am inca pe cele "din fabrica") dar am de gand sa pun un set de Elixir si atunci cred ca voi savura intens chitara Parti bune : ZR Tremolo rulez!!! acordezi chitara o data si nu mai ai probleme pana cand schimbi corzile... imi place ca este o chitara foarte usoara si totusi are un sustain remarcabil, culoarea e tare Parti rele : cand am luat'o avea dozele mult prea sus si le atingeam cu pana dar s'a rezolvat (2 suruburi stranse si gata), deocamdata nu am poze cu ea dar promit ca o sa pun. Impresie generala : o chitara foarte foarte buna, +10 Edited July 3, 2008 by razvanciub8a
Guest danimar Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Nu inteleg ceva... poate imi explici .. ca am vazut chestia asa pe forum.. Daca ceri pe ea 21 mil. egzact cat este la MC Music..de ce sa o iau de la tine .. si sa nu ma duc frumos direct la MC Music .. cu factura si garantie pe numele meu...?? Care e avantajul daca o iau de la tine... ???
maur Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 pai nu-i de vanzare. tipul ii facea o recenzie...adica isi dadea cu parerea...punand in evidenta parti bune vs. parti rele
Dimitriyus Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Nu inteleg ceva... poate imi explici .. ca am vazut chestia asa pe forum..Daca ceri pe ea 21 mil. egzact cat este la MC Music..de ce sa o iau de la tine .. si sa nu ma duc frumos direct la MC Music .. cu factura si garantie pe numele meu...?? Care e avantajul daca o iau de la tine... ??? E sectiunea de RECENZII razvanciub8a Explica-mi si mie cum vine aia : "suna a Ibanez" ? Sa o canti cu placere!!!
Guest danimar Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 E sectiunea de RECENZII OK !! .. am priceput si eu..
Guest Gabytz Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 nah, s-o stapanesti sanatos!!! auzi, da chiar, kum suna a "Ibanez" ? adik serios, esti multzumit de dozele astea INF?? sau inca n-ai incercat-o asa mai klumea pe un amp mai de Doamne'ajuta?
Recommended Posts