Guest Rock la Mures Posted June 24, 2008 Share Posted June 24, 2008 (edited) Festivalul ROCK LA MUREª, ediția a VII-a Periam Port, 8 - 9 august 2008 Festivalul se adreseaza iubitorilor de muzica buna si distractie in aer liber. Genurile muzicale abordate sunt diverse: rock, drum n bass, hip-hop, reggae, gothic rock, punk, breakbeat. La ediția a VII-a Festivalului Rock la Mureº au confirmat participarea: Anti-Flag (USA) Iris (RO) Ektomorf (HU) N.O.H.A. (D, USA, CZ, ES) ªuie Paparude (RO) Luna Amarã (RO) Preț bilete: 45 lei - bilet 1 zi (la fața locului) 35 lei - bilet 1 zi (online) 55 lei - abonament 2 zile (la fața locului) 45 lei - abonament 2 zile (online) Organizator: HG TEAM Edited June 25, 2008 by Rock la Mures Link to comment Share on other sites More sharing options...
fakebuyer Posted June 24, 2008 Share Posted June 24, 2008 va inchipuiti cate creaturi bronzate o sa fie la n.o.h.a.? Un deliciu... In rest felicitari pentru celelalte formatii aduse! "Festivalul se adreseazã iubitorilor de muzicã bunã cu vârsta cuprinsã între 18 ºi 45 ani". Si bunicai ii place iris si are mai mult de 45 de ani si soramii ii place luna amara si are mai putin de 15 ani ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rock la Mures Posted June 24, 2008 Share Posted June 24, 2008 va inchipuiti cate creaturi bronzate o sa fie la n.o.h.a.? Un deliciu... In rest felicitari pentru celelalte formatii aduse! "Festivalul se adreseazã iubitorilor de muzicã bunã cu vârsta cuprinsã între 18 ºi 45 ani". Si bunicai ii place iris si are mai mult de 45 de ani si soramii ii place luna amara si are mai putin de 15 ani ) ca sa intelegi si tu mai bine revista playboy se adreseaza barbatilor da aia nu inseamna ca femeile nu o citesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
fakebuyer Posted June 25, 2008 Share Posted June 25, 2008 N-am zis nimic cu rautate, sincer. Si inca o data felicitari pt Anti-Flag (USA) Iris (RO) Ektomorph (HU) ªuie Paparude (RO) Luna Amarã (RO) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rock la Mures Posted June 25, 2008 Share Posted June 25, 2008 N-am zis nimic cu rautate, sincer. Si inca o data felicitari pt Anti-Flag (USA) Iris (RO) Ektomorph (HU) ªuie Paparude (RO) Luna Amarã (RO) nici eu nu am zis nimic cu rautate am vrut doar sa se inteleaga rock on Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest justaguy Posted June 30, 2008 Share Posted June 30, 2008 Am auzit numai povesti despre acest festival. Cateva povesti proaspete se gasesc si aici http://www.agenda.ro/news/news/8541/cata-l...k-la-mures.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimmyeeh Posted July 6, 2008 Share Posted July 6, 2008 so,dk vrem sa stam mai mult d o zi si n-avem cort..avem p unde sa stam p acolo?cazare,oameni cva?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rock la Mures Posted July 7, 2008 Share Posted July 7, 2008 so,dk vrem sa stam mai mult d o zi si n-avem cort..avem p unde sa stam p acolo?cazare,oameni cva? ) is pensiuni dar cel mai probabil is ocupate eventual daca vorbesti din timp cu cei de acolo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rock la Mures Posted July 8, 2008 Share Posted July 8, 2008 s-au pus 2000 de bilete in vanzare pe www.bilet.ro 35 lei - bilet 1 zi 45 lei - abonament 2 zile Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rock la Mures Posted July 14, 2008 Share Posted July 14, 2008 Festivalul Rock la Mureº, ediția a VII-a, va avea ºi o scenã Underground, unde trupe neconsacrate încã, se pot înscrie ºi pot sã se prezinte participanților la festival. Inscrierile se fac la adresa de mail scena_underground@rocklamures.com Numãr de telefon +4 0744 787 734 Persoanã de contact: Buda Nicolae (Nita) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rock la Mures Posted August 1, 2008 Share Posted August 1, 2008 Activitãți sportive ºi de divertisment în cadrul festivalului susținute de Echipa Equilibrum la Periam Port în 7-9 august: a. Paintball un teren de 60m/30m cu plasã de protecție, jucãtorii o sã poarte mãºti de protecție obligatorii ºi costume de camuflaj numãrul participanților minim 6 maxim 16 obstacolele o sã fie copacii din zonã prețul: 30 RON închirierea echipamentelor ºi 0.13 RON/bila. Existã un minim de 100 bile, nu va fi pus un maxim, însã va exista o limitã de timp, probabil 2h/turã Jocuri: “Capture the flag” - în care câºtigã echipa care a capturat steagul echipei adverse sau a eliminat toți membrii echipei adverse. În functie de cereri se pot face ºi alte scenarii - Deathmatch, King of the Hill, Duelul cavalerilor etc. b. Bãrci 4 canoe Gumotex-Palava gonflabile, 2+1 locuri 2 raft-uri Gumotex-Colorado gonflabile, 6+1 locuri Fiecare participant va primi: vestã de salvare, vâslã ºi butoiaº impermeabil pentru electronice Prețul: închiriatul unei canoe+tot echipamentul 20RON /h închiriatul unui raft+tot echipamentul 50RON /h c. Trageri cu arcul: Se vor da premii țintaºilor deosebiți Prețul: 1 RON/sãgeata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest thurston_moore_tm Posted August 1, 2008 Share Posted August 1, 2008 Ba eu din cate stiu festivalul asta este in cadere libera, am fost si eu la cateva editzii, deci stiu ce vorbesc, cazare cam greu, daca stai la corturi te risti sa o furi de la diverse persoane dubioase care te mai si lucreaza la cort, trupele ce vin mie nu mi se par deloc motivante pentru o astfel de drumetie, dar asta este numai parerea mea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tintin Posted August 1, 2008 Share Posted August 1, 2008 Am fost si eu 4 ani la Rock la Mures si mi-a placut, m-am si distrat, am ascultat si trupe bune, nu toate, dar in general a fost ok. Sper ca anu asta sa iasa foarte bine ca este singura chestie importanta ce se face in zona noastra. Bafta multa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rock la Mures Posted August 2, 2008 Share Posted August 2, 2008 Ba eu din cate stiu festivalul asta este in cadere libera, am fost si eu la cateva editzii, deci stiu ce vorbesc, cazare cam greu, daca stai la corturi te risti sa o furi de la diverse persoane dubioase care te mai si lucreaza la cort, trupele ce vin mie nu mi se par deloc motivante pentru o astfel de drumetie, dar asta este numai parerea mea. cazare? suntem in mijlocu verii toate pensiunile is ocupate! e normal si la faza cu furatu din cort: 1. peste tot se fura (obisnuiestete) 2. o sa fie un cort special unde iti poti lasa lucrurile de valoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts