Guest eXtr3m3 Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Tipul acesta canta pot sa zic perfect mel asta...si nush ce efecte foloseste...un delay sau reverb...nu pot sa imi dau seama... ma puteti ajuta sa imi dau seama?doresc sa scot un sunet asemanator cu procesorul de efecte digitech rp250...thanx!
bolly Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 faza e ca nici nu prea ai de unde sa iti dai seama...nu am vazut filmat nimic pe jos pe acolo sigur pot spune ca foloseste un whammy pt partea de solo..dar nu stiu daca e de pe un proc sau pedala. din cate stiu digi-ul tau are whammy pe el..si pedala de expresie..de asemenea si delay si reverb si zeci de simulari de distoarse..butoneaza si tu si vezi ce iese.
Guest eXtr3m3 Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 faza e ca nici nu prea ai de unde sa iti dai seama...nu am vazut filmat nimic pe jos pe acolo sigur pot spune ca foloseste un whammy pt partea de solo..dar nu stiu daca e de pe un proc sau pedala. din cate stiu digi-ul tau are whammy pe el..si pedala de expresie..de asemenea si delay si reverb si zeci de simulari de distoarse..butoneaza si tu si vezi ce iese. am sa incerc sa vad ce iese... thanx 4 the help
Guest blackraven Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Reverb, echo, delay. aria asta de efecte. experimeanteaza
CernoBill Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 in mare parte, tipu' foloseste, pe langa distors, ceva delay/echo...la un moment dat am impresia ca mai arunca si un efect de detune, sau flanger, ceva de genu'...nu-mi dau exact seama... pe solo e clar ca foloseste whammy... experimenteaza si tu, joaca-te cu efectele si cu parametrii, vezi ce sunete obtii...io zic ca important e sa obtii un sunet propriu, care sa-ti sune bine
Guest eXtr3m3 Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 pai de ce nu il intrebi pe el? i-am trimis pm si mail akm 4 zile...nik...si a mai intrat pe youtube de atunci de o gram de ori
BCRich Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 (edited) nu pare cine stie ce efect de distors,putin room si hall(aici trebuie sa cauti tu valoarea) Pe clean are ceva Vibe...dar nu stiu daca e tremurat de la efect sau...asa scoate boxa lui. Pedala pe care apara e sigur digitech whammy(urca sunetul),eu asa zic. Edited June 23, 2008 by BCRich
Recommended Posts