gityolaci Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Va rog sa ma ajutati,am nevoie de niste informatii despre esp ltd ec-100 sau ec-50! despre lemn,neck si cum suna cu dozele originale? Multumesc!
Guest alexdm Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 The EC-100 features an Agathis Body with quilted Maple top, bolt-on Maple neck with Rosewood fretboard, a pair of LH-100 humbuckers, and jumbo frets. Technical Info Construction: Bolt-on Scale: 24.75 in. Body: Agathis with quilted Maple top Neck: Maple Fretboard: Rosewood Inlays: Dots with model name at 12th fret Pickups: ESP LH-100 set Electronics: 2 volume, tone, 3-way toggle Hardware: Black Bridge: Tune-o-matic with stop tailpiece Frets: 24 XJ www.google.com
Soulmaster Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Vezi ca sunt cate ltd-uri din seria low buget care au inceput sa fie facute din basswood in loc de agathis, o imbunatatire a calitatii zic eu... Din pacate seria EC nu este printre ele.
pulbur Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 diferenta intre ltd ec 50 si 100 e ca ec100 are acel maple top(Faded Cherry Sunburst).Ambele au doze LH 150,care is doze destul de slabe.(am cantat pe Ec50),in rest pare o chitara ok,insa nu merita acei bani...mai bine mi-as lua de banii aia un epiphone standard sau ceva second hand.(parerea mea )
BCRich Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 "up!" pentru ce? Baietii ti-au raspuns deja Iar ca sa nu fiu off-topic: Incearca sa mai strangi banutzi si sa iti cumperi ceva calumea(vezi si aici la publicitate,pe forum)...renunta la seria LTD daca nu dispui de asa multi bani pentru ca la chitarile astea platesti mai mult firma decat produsul... chiar nu merita.
Recommended Posts