Guest seraphx Posted December 15, 2005 Share Posted December 15, 2005 (edited) Are cineva un procesor rp50 ?, daca da poate imi da si mie o lista cu niste efecte dragutze , ca ce am gasit pe site la digitech la libraries sunt numa furaciuni , zice ca suna ca metallica distortion si suna a clean :| , daca are cineva sugestii pls do reply thanks Edited December 15, 2005 by seraphx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DarkMan2004 Posted December 15, 2005 Share Posted December 15, 2005 io am...si ca distors folosesc un digitech metal master pt distorsurile de pe efect mi se par cam slabe...folosesc doar: chorus, reverb, delay etc. de pe el...oricum si pe mine m-ar interesa un site cu patch-uri pe digitech rp50 ca nici eu nu am gasit vreunu bun...cel mai bine e sa incerci sa faci tu unu ca asa mai castigi si tu experienta ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest seraphx Posted December 15, 2005 Share Posted December 15, 2005 io am...si ca distors folosesc un digitech metal master pt distorsurile de pe efect mi se par cam slabe...folosesc doar: chorus, reverb, delay etc. de pe el...oricum si pe mine m-ar interesa un site cu patch-uri pe digitech rp50 ca nici eu nu am gasit vreunu bun...cel mai bine e sa incerci sa faci tu unu ca asa mai castigi si tu experienta ... eh da .. o sa`l incerc normal da e bine sa ai si niste efecte bune facute ca sa itzi asa seama d cam cum s fac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_star Posted December 15, 2005 Share Posted December 15, 2005 Si eu am Rp-50 sa stii ca mi-am facut niste efecte... destul de dragutzer as putea spune.. unul cu care zic ca ma laud ar fi un sound identic cu al lui santana (vezi europa , black magic woman..si aia cu michelle... lol) la distorsuri e slabut dar dc te joci cu el sa stii ca poti face ceva sound-uri bune...trust me Link to comment Share on other sites More sharing options...
puiub Posted December 16, 2005 Share Posted December 16, 2005 Salut. Uite vreo 2 preset-uri pe care le folosesc eu: .. ... lead ..... rythm lev ... 32 ....... 55 p/w ... of ....... of com ... 15 ....... of amp ... h9 ....... r9 n.g ... g5 ....... g5 bas ... b8 ....... b9 -mid .. d4 ....... d5 -trb .. t9 ....... t5 c/m ... of ....... of del ... d1 ....... d2 -dln .. 35 ....... 35 rev ... h4 ....... of Oricum, iti recomand cu caldura sa-ti adaptezi putin macar noise gate, bass, middle si treble, sa se potriveasca cu ce iese din chitara ta. Si inca niste link-uri care ar putea fi de folos: pr50.seite0.de - RP50 Central Aici gasesti descrise efectele, merita survolat putin, te mai edifici cu unele chestii. Preseturi minunate n-am prea gasit la baieti, in schimb au niste fisiere .xls numa' bune de folosit ca template daca vrei sa iti notezi propriile tale efecte, de backup. Discutii pe digitech.com Ceva legat de tempo-ul "metronomului" de pe jucarica, ar putea fi de folos. Tot pe forumurile astora se gasesc, totusi, si patch-uri interesante, insa trebuie sa te inarmezi cu multa rabdare si cu ceva timp, si sa fii pregatit sa incerci 20 naspa pana dai de unul decent. A... si nu te mai lua dupa descrierile oamenilor de acolo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest seraphx Posted December 16, 2005 Share Posted December 16, 2005 Salut. Uite vreo 2 preset-uri pe care le folosesc eu: .. ... lead ..... rythm lev ... 32 ....... 55 p/w ... of ....... of com ... 15 ....... of amp ... h9 ....... r9 n.g ... g5 ....... g5 bas ... b8 ....... b9 -mid .. d4 ....... d5 -trb .. t9 ....... t5 c/m ... of ....... of del ... d1 ....... d2 -dln .. 35 ....... 35 rev ... h4 ....... of Oricum, iti recomand cu caldura sa-ti adaptezi putin macar noise gate, bass, middle si treble, sa se potriveasca cu ce iese din chitara ta. Si inca niste link-uri care ar putea fi de folos: pr50.seite0.de - RP50 Central Aici gasesti descrise efectele, merita survolat putin, te mai edifici cu unele chestii. Preseturi minunate n-am prea gasit la baieti, in schimb au niste fisiere .xls numa' bune de folosit ca template daca vrei sa iti notezi propriile tale efecte, de backup. Discutii pe digitech.com Ceva legat de tempo-ul "metronomului" de pe jucarica, ar putea fi de folos. Tot pe forumurile astora se gasesc, totusi, si patch-uri interesante, insa trebuie sa te inarmezi cu multa rabdare si cu ceva timp, si sa fii pregatit sa incerci 20 naspa pana dai de unul decent. A... si nu te mai lua dupa descrierile oamenilor de acolo Thanks ppl for the help , m`am jucat putzin cu el cu efectele si sunt multumit cu ce am reusit adik suna acceptabil ... pt inceput nu`i rau , oricum sper sa scot un sunet decent p el , deocamdata as vrea sa scot un distors a iesit ceva da s poate si mai bine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Raskolnikov Posted December 17, 2005 Share Posted December 17, 2005 Am incercat si eu presetarile de pe site-ul Digitech, insa nu m-au multumit. Depinde foarte mult de ce chitara si amplificator ai tu. Cred ca cel mai bine e sa scoti toate efectele si sa incepi cu tipul de amplificator, sa le verifici pe toate, sa vezi ce iti suna mai bine, apoi incepi incet-incet sa adaugi, compresor, reverb sau alte efecte pana ajungi la ceva care iti place. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest chitaristu88 Posted January 16, 2006 Share Posted January 16, 2006 am si eu digitech rp80...........la inceput mi s-a parut fainutz dar acum......bla....m-am cam saturat de el.........scoate efectele prea.."digitale"........... si eu am avut aceeasi problema la inceput....nu stiam sub nici o forma sa creez un patch k-lumea........dar am inceput sa prind.......dupa ce am facut cateva si am cantat live cu ele..............va dau un sfat........nu folositi distorsiuni prea puternice cand cantati in concerte, la volume mari..........sunetul este prea tare deformat..........si inca ceva.......folositi cabinet modeling......va ajuta enorm........ acum eu folosesc doar vreo 2 patchuri........un clean chorus si un stack....atat........nu ma complic fiindca nu consider necesar.............. pentru pachuri destul de reusite vedetzi pe digitech.com.....la sound community........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts