Guest Don MaXxX Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 OK, mi-am luat strat, poimaine voi merge s-o ridic, problema este ca nu primesc si o bara de tremolo, si m-am gandit ca as avea nevoie de una. Intrebarea e orice vibrator vintage merge pe orice Strat?
canstantzin Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 mie nu mi a mers pe stratul meu bara de pe alt strat si amandoua s fender. dar e cel mai bine sa te duci la magazin la guitar pro si acolo iti iei exact pentru chitara ta
Guest Don MaXxX Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 (edited) mie nu mi a mers pe stratul meu bara de pe alt strat si amandoua s fender. dar e cel mai bine sa te duci la magazin la guitar pro si acolo iti iei exact pentru chitara ta bad luck, sunt din Arad. aveau amandoua acelasi sistem de tremolo? eu asa ceva am pe a mea, dupa fender, : American Vintage Synchronized Tremolo with “Ash Tray” Bridge Cover Edited June 2, 2008 by Don MaXxX
canstantzin Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 bad luck, sunt din Arad. aveau amandoua acelasi sistem de tremolo?eu asa ceva am pe a mea, dupa fender, : American Vintage Synchronized Tremolo with “Ash Tray” Bridge Cover aveau acelasi sistem dar nu se potriveu la infiletare. uite acuma de exemplu ca m ai facut curios am vrut sa pun de la un squier pe fender si ca si sistem sunt la fel dar tot nu mere
Guest Don MaXxX Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 aveau acelasi sistem dar nu se potriveu la infiletare. uite acuma de exemplu ca m ai facut curios am vrut sa pun de la un squier pe fender si ca si sistem sunt la fel dar tot nu mere ok, deci va trebui sa gasesc o bara de pe acelasi model ca si al meu de chitara. nasol, lasa oi gasi eu ceva....
canstantzin Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 ok, deci va trebui sa gasesc o bara de pe acelasi model ca si al meu de chitara. nasol, lasa oi gasi eu ceva.... bafta in cautare dak nu gasesti ti am zis singura solutie e guitar pro
Guest dmc Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 pana atunci mi-a venit chitara da-mi un pm daca nu ai rezolvat, poate pot sa te ajut
Recommended Posts