Guest packardb Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 Am o problema cu floyd-ul meu licentiat de pe o chitara Samick si de ceva timp ma bate gandul in a-mi achizitiona un Floyd Rose Original http://www.floydrose.com/original.html. Intrebarea pentru cei care au schimbat un floyd licentiat cu unul original...Merita? Scapati de problema tampita de a nu ramane chitara in tune?! mentionez ca daca tot dau bani pe ceva, imi voi lua Floyd Rose Original, nu o alta copie ca e mai ieftina. M-am atasat de chitara si chiar daca floyd-ul in sine face cat chitara eu tot vreau sa-l achizitionez.
Susceptor Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 eu pot sa iti zic ca nu am deloc probleme cu floydul meu original
dass101 Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 Idem. Nu am folosit niciodata Floyd neoriginal, asa ca nu prea inteleg ce probleme are. Eu nu acordam chitara cu saptaminile.
Guest packardb Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 Idem. Nu am folosit niciodata Floyd neoriginal, asa ca nu prea inteleg ce probleme are. Eu nu acordam chitara cu saptaminile. Mda, pai eu va povesteam cum am o nenorocita de copie Floyd ...as in: Licensed under Floyd Rose Patents Anyhow, se pare ca astia de la FR au un sistem numit: Floyd Rose SpeedLoader care-ti ofera vibra' -ul de la floyd-ul original si printr-un simplu "turn of a screw" sa-l blochezi. Cred ca spre asta ma voi indrepta.
dass101 Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 Speed loader e altceva. Uita-te pe site si o sa vezi. Tine de cum se baga corzile in el. Iti trebuie corzi speciale din cite stiu eu.
Guest packardb Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 Speed loader e altceva. Uita-te pe site si o sa vezi. Tine de cum se baga corzile in el. Iti trebuie corzi speciale din cite stiu eu. din http://www.floydrose.com/speedloader.html citire: "The SpeedLoader Tremolo offers all the versatility of the original Floyd Rose Tremolo™ with the ease and performance of the SpeedLoader System. You can still execute the most subtle tremolo or wildest dive-bombing effects and return to perfect tuning every time. The SpeedLoader tremolo also features the new Floyd Rose TremStopper that enables the player to block the tremolo system with a simple turn of a screw." Eu i-am intrebat si pe ei ...astept raspuns de la ei.
dass101 Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 Oricum ai grija ca iti trebuie corzi speciale.
Recommended Posts