www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

VOX populis!?

necu'

Recommended Posts

Mi-a recomandat cineva un amp cu procesor VOX Valvetronix pe lampi(preferabil la 50W). Eu sunt foarte meticulos cand cumpar ceva si as vrea sa imi spuneti niste pareri despre el. Adica omu' mi-a spus ca e exceptional dar na. Am fost in magazin, mi la probat vanzatorul dar stiu eu...asa te impresioneaza repede si cand ajungi cu el acasa parca nu se mai aude la fel...Stiu ca e vreo 14 milioane

BAFTA!!!!!!!!!!!

Edited by necu'

Heh.. eu am auzit numai de bine de ampurile vox valvetronix.. smenul cu ampurile astea e ca spre deosebire de restul ampurilor hibrid, are lampa in power amp, nu in preamp, ceea ce ar trebui sa faca o mare diferenta.

Uita-te si tu pe harmony central la reviewuri ca sa afli mai multe, dar cel mai important, du-te tata la Muzica daca ai banii in mana, probeaza toate ampurile de 50W din bugetul tau si care-ti place mai mult, pe ala-l iei.

Ce sa zic, eu am de gand sa imi iau in ianuarie un Vox VR-30, care functioneaza pe aceleasi principii ca Valvetronix (lampa in power amp), dar n-are multiefect incorporat, ceea ce pt mine e un plus, urasc simularile de ampuri, cabinete si efectele puse la gramada pe procesoare.

La banii astia se pare ca e cea mai buna optiune.

wrong.

lampa nu e in power amp. gaselnitza este ca tonelabul/valvetronixul are o lampa "hranita" cu putere de 1w pt a simula, cu succes as zice eu, un power amp "pushed", adica la oaresce volum.dar "chestia asta" toata e defapt preampul, pt ca power ampul nu e pe lampi.chestia faina e ca lampa te tine pana mori fiindca puterea la care e folosita e de doar 1 w.e o chestie cu dummy speaker an shit, greu de explicat.

deci ampul nu are power amp pe lampi, ci unfel de preamp/poweramp pe lampi.pt mai multe detalii studiati manualul.

ar mai fi de spus ca exista diferente calitative semnificative intre tonelab/se, valvetronix ad120/60vtx/vt si ad 50/30/15vt.

capul de afis il tine tonelabul iar ca amplificator combo ad 120/60 vtx, apoi vt, si la sfarsit 15/30/50vt.

ad120 si 60 vtx sunt cele mai tari, fiind folosite de artisti printre care cei de la nickelback si chiar de bob rock. vt sunt aproape acelasi lucru, mai putin alt speaker, iar ad 15/30/50 vt sunt ultimele.

cu toate acestea 15/30/50 vt sunt cele mai bune la banii astia si la categoria din care fac parte, fata de alte ampuri.

incearca si tu decizi. diferentele intre ele sunt ca 30 si 50 au selector de putere de la 1 la 30/50w.o chestie cool pt cei care vor un amp mare care din cand in cand sa nu bubuie geamurile.

Merci baieti dar am o nedumerire...am auzit ca anumite tipuri de doze se "pupa" mai bine cu diferite amp-uri. De exemplu humbucker-urile cu VOXurile astfel redand un sunet "optim de curat" :) Eu nu-s din Bucalessi vreau si eu sa stiu magazinul muzica de care tot vad ca se vorbeste nu are si el un site acolo cat de mic???

Merci baieti dar am o nedumerire...am auzit ca anumite tipuri de doze se "pupa" mai bine cu diferite amp-uri. De exemplu humbucker-urile cu VOXurile astfel redand un sunet "optim de curat" :) Eu nu-s din Bucalessi vreau si eu sa stiu magazinul muzica de care tot vad ca se vorbeste nu are si el un site acolo cat de mic???

La muzica gasesti mai multe "magazine"!!

Daca te intereseaza Vox-urile uita-te putin pe site-ul www.mcmusic.ro!Au reprezentante in mai multe orase ale tarii...

• 3 weeks later...
Guest chitaristu88

.....ampurile vox sunt cele sunt printre cele mai bune statii din lume......mai ales daca e si pe lampi..RESPECT......depinde ce gen canti.....VOX sunt pentru blues, jass, soft rock.............ca sa iti faci o impresie....asculta : STEREOPHONICS, TRAVIS, OASIS.........toate acestea inregistreaza pe VOX........listen....si da-ti cu parerea....

chitaristu88... :)

daca il cumperi, zi-mi si mie cum scoate....sunt curios....

• 2 weeks later...

am sa va anunt stati linistiti...

da eu de ex vreau sa ajung la sunetul ala pe care-l are Metallica in albumul ST Anger... Am un Gibson LP ...,=mi-e de ajuns doar un vox valvetronix?sau mai trebuie vreo pedala de distors mai suparata?ceva gen boss sau cam asa...?!

Edited by necu'

Guest p_aciulea

daca vrei sunet ca la metallica, lasa-te de pedale de dist, ca nu e nici una mai suparata ca un preamp pe lampi, orienteaza-te spre alea.

ai mai putea sa vb cu mibu, ca are un hughes&hettner la vanzare pe la 400E si chiar merita ampu ala, discuta cu omu.

PS e si full lampa vezi reviewurile pe Harmony central