Marius T Posted December 6, 2005 Author Posted December 6, 2005 Intr-adevar, latenta (timpul ce se scurge intre momentul in care dai pe coarda si momentul in care auzi sunetul in boxe) e un aspect deosebit de important de care am uitat. Sub windows trebuie sa instalezi niste driveri speciali, vezi urmatorul topic : http://forums.rgc.ro/index.php?showtopic=1152 stiu ce e latentza bogdane am terminat si eu faculta de calculatoare (politehnica) dar ma gandeam de ce ar fi latentza ? (presupun ca doar de la softurile de efecte care trebuie sa proceseze in timp real sunetul si e destul de greu ). oricum acum ma documentez nu mai am rabdare pana vine chitara of of mai mai ). Momentan discut in teorie , dupa ce am sa o conectez in placa de sunet atunci vad eu adevarul
bogdan Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 (edited) Scuze! Ma gandeam ca daca n-ai mai bagat chitara in calculator, nu stii care e chestia. Pe cate am inteles, latenta vine chiar de la felul in care e implementat suportul pentru audio in windows, ramasita de la win95 sau asa ceva. Driverii specializati pentru audio, cum sunt driverii Asio, reduc mult latenta. Intr-adevar, softurile trebuie sa mearga bine in timp real, dar cand procesorul nu mai duce nu apare latenta, ci intreruperi in sunet. Edited December 6, 2005 by bogdan
Marius T Posted December 6, 2005 Author Posted December 6, 2005 proc duce ca altfel arunc athlonul 3000+ x64 (64 bitzi ) pe geam !!!!
Mateo Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 Marius, daca vrei sa canti metal poate o prima solutie ar fi pedala buna de distors, care rezolva si problema nepotrivirii impendantelor. Din cate am mai citit eu pe forum, ceva de genul ULTRA-G GI100 ar fi foarte de folos. Va rog sa ma corectati daca gresesc cumva.
Recommended Posts