www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Vand electro-acustica Stagg, copie Ovation

Recommended Posts

Posted (edited)

Am o electro-acustica Stagg, copie de Ovation, modelul cu gauri mici pe margini, e in stare buna, o am de 2 ani, a fost destul de cantata dar si intretinuta...are grifful mai ingust, e chitara de viteza, si ajunge la 24 de freturi la corzile subtiri (si, mi)...are reglaje de volum, inalte, medii, bass, vine cu o baterie duracell inclusa si cu corzi Dean Markley la pretul de 5.500.000 (nu este neaparat definitiv pretul). O sa caut sa pun si o poza cu ea, pt cei care nu stiu modelul (se gaseste si la Muzica, culoarea e un fel de cherry/sun-burst, de noua e vreo 8milioane)

-detalii/intrebari pt cei interesati la -postas18@yahoo.com

-zzapppa@rdslink.ro

-0726 263 579

Edited by ilun
Posted

aia e...dar difera, dupa cum ziceam, culoarea...despre diferentele de sunet nu ma pot pronunta pentru ca nu am auzit/cantat p una cu gaura normala, cum e aia din a 2a poza...pot spune doar ca nu are sunetul atat de puternic ca o acustica normala (aici ma refer la una cu spatele tot din lemn, si drept, nu cum e chitara din a 2a poza, care are si ea spatele din material d-ala dubios), dar il are parca mai clar...dc esti interesat si esti din bucuresti, poate aranjam sa o incerci personal, ca sa stii ce cumperi

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.