twister Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 ce poti face daca ti se strica electrica:P epilog.mp3
Metabog Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 (edited) Man e destul de uber tare, ma streseaza insa ezdrummeru ala din spate, parca se chinuie pe-acolo prin spatele mixului degeaba. Simt lipsa unui bass. Le ai cu viteza, imi aminteste de Al diMeola sau Petrucci(cand mai canta chestii fusion). Edited May 20, 2008 by Metabog
twister Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 Man e destul de uber tare, ma streseaza insa ezdrummeru ala din spate, parca se chinuie pe-acolo prin spatele mixului degeaba. Simt lipsa unui bass. Le ai cu viteza, imi aminteste de Al diMeola sau Petrucci(cand mai canta chestii fusion). nu am bass si nici super tobe nu ma chinui sa fac:P chitara e miezul:)
Guest arosulescu Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 cred ca ar terbui sa facem un gem (live) candva... mi-ar placea
Trigger Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 nu am bass si nici super tobe nu ma chinui sa fac:P chitara e miezul:) Tu ai o tehnica buna de tot. De tobe si bass sa se ocupe bassistii si tobarii .
twister Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 cred ca ar terbui sa facem un gem (live) candva... mi-ar placea pai poate o sa facem mai stii...ar iesi o treaba buna
Guest nico Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Foarte tare, felicitari, adevar va zic voua, twister, un chitarist de urmarit in viitor, felicitari inca o data!
Guest hututui Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 he he, eu sunt cu "geana pe el" de mult timp si bine fac! bravo, poate incerci logic audio, pentru tobe, s-ar putea sa iti placa ce iese
twister Posted May 24, 2008 Author Posted May 24, 2008 (edited) he he, eu sunt cu "geana pe el" de mult timp si bine fac!bravo, poate incerci logic audio, pentru tobe, s-ar putea sa iti placa ce iese da, chiar o sa.l caut..insa parca de la o vreme mi s.a acrit de facut tobe pe comp si cautat cele mai bune sounduri artificiale...i just want a real personal drummer:) Edited May 24, 2008 by twister
Metabog Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 (edited) da, chiar o sa.l caut..insa parca de la o vreme mi s.a acrit de facut tobe pe comp si cautat cele mai bune sounduri artificiale... Incearca addictive drums, nu vei fi dezamagit. Nu are decat 3gb si ai un intreg studio virtual in el pentru procesat tobele, plus preseturi de-a gata pentru orice de la jazz la metal. Mai mult as recomanda BFD2 sau DFH superior dar astea toate au peste 50gb... pointless cand Addicive Drums suna de rupe. Edited May 24, 2008 by Metabog
twister Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 (edited) intr.adevar BFD 2 e super. Edited May 25, 2008 by twister
Musaro Adriano Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 foartee frumos!!! felicitari!!! 5 stelute!! numai bine.
Recommended Posts