www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Man e destul de uber tare, ma streseaza insa ezdrummeru ala din spate, parca se chinuie pe-acolo prin spatele mixului degeaba. Simt lipsa unui bass. Le ai cu viteza, imi aminteste de Al diMeola sau Petrucci(cand mai canta chestii fusion).

Edited by Metabog
Posted
Man e destul de uber tare, ma streseaza insa ezdrummeru ala din spate, parca se chinuie pe-acolo prin spatele mixului degeaba. Simt lipsa unui bass. Le ai cu viteza, imi aminteste de Al diMeola sau Petrucci(cand mai canta chestii fusion).

nu am bass si nici super tobe nu ma chinui sa fac:P chitara e miezul:)

Guest arosulescu
Posted

cred ca ar terbui sa facem un gem (live) candva... mi-ar placea

Guest nico
Posted

Foarte tare, felicitari, adevar va zic voua, twister, un chitarist de urmarit in viitor, felicitari inca o data!

Guest hututui
Posted

he he, eu sunt cu "geana pe el" de mult timp si bine fac!

bravo, poate incerci logic audio, pentru tobe, s-ar putea sa iti placa ce iese :)

Posted (edited)
he he, eu sunt cu "geana pe el" de mult timp si bine fac!

bravo, poate incerci logic audio, pentru tobe, s-ar putea sa iti placa ce iese :)

da, chiar o sa.l caut..insa parca de la o vreme mi s.a acrit de facut tobe pe comp si cautat cele mai bune sounduri artificiale...i just want a real personal drummer:)

Edited by twister
Posted (edited)
da, chiar o sa.l caut..insa parca de la o vreme mi s.a acrit de facut tobe pe comp si cautat cele mai bune sounduri artificiale...

Incearca addictive drums, nu vei fi dezamagit. Nu are decat 3gb si ai un intreg studio virtual in el pentru procesat tobele, plus preseturi de-a gata pentru orice de la jazz la metal. Mai mult as recomanda BFD2 sau DFH superior dar astea toate au peste 50gb... pointless cand Addicive Drums suna de rupe.

Edited by Metabog