www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Cheite De Bass?

Recommended Posts

Guest nenny
Posted

Salut. Vreau sa imi cumpar un set de cheite (4) de bass pt un ibanez gsr 200. Va rog sa imi spuneti daca in bucuresti au la muzica sau guitar shop sau daca nu unde gasesc pe net.

Guest nenny
Posted

ma intereseaza mai mult sa iau direct din magazin, sa le vad. si gorsmann astia nu stiu cat de seriosi sunt...dupa site imi par cam....

Posted

Au si magazin. Poti sa mergi acolo, sa le vezi si sa le cumperi. Grosmann este distribuitorul marcilor ce le vezi afisate pe site: Rotosound, Danelectro, Wilkinson, etc. Asa ca ai incredere, nu te lua dupa cum arata siteul. Din cate am inteles este in constructie. Preferi sa te uiti pe un site facut sa-ti ia ochii, ce ascunde tot felul de dubiosenii? Nu cred. :) Asa ca apeleaza cu incredere la Grosmann. Eventual scrie-le un mail inainte. :)

Posted

Scrie-le un mail sau da-le un telefon. E atat de simplu! :)

Guest nenny
Posted

am dat mail de mult dar nu prea mi-au raspuns...o sa ii sun azi

Guest Brainwasher Vlad
Posted (edited)

ba asta ai incredere in grosmann..e un singur tip, Cristian Grosu, care se ocupa de site..el e unic distribuitor d doze EMG, bartoli,mec,floyduri originale si multe alte chestii..assa k bate la cur alte cacaturi...si are si preturi f accesibile :)

Edited by Brainwasher Vlad
Guest nenny
Posted

ho frate ca n-am sarit la gatu lui, mi-am spus parerea doar pt ca stii bine ca s atatea site-uri de "vanzari online" care au 2-3 produse acolo si se dau mari si tari. Am inteles. De raspund nu mi-au raspuns...n-am decat sa dau pe la ei prin magazin. Nu ma mai trimite sa bat pe altii la cur si nici tu nu mai pupa in cur pe grosu ca ai tu chitara de la el cu autografe de la nu stiu cine, era de ajuns sa spui ca e de incredere :)

se poate scoate topicul ca m-am cam lamurit. multumesc pt sfaturi

Posted

Incerca mai bine sa dai un telefon inainte. :)

Posted
Incerca mai bine sa dai un telefon inainte. :)

Ca un om care a mers de cateva ori la Dl Cristian Grosu stiu care sunt sansele sa gasesti pe cineva la magazin,( nu tocmai mici, dar nu strica un pic de prevedere, crede-ma)

@ Brainwashed Vlad : sunt 2 persoane nu una, dansul si o "dansa" al carei nume imi scapa acum.

Posted
din cate stiu programul magazinului este 12-19,iar faza cu brainwashed made my day :)

Am fost la dansul la magazin in timpul programului de mai multe ori si s-a intamplat ca uneori sa nu fie (2 ori..deci cam 20% sanse). L-am sunat si a spus ca revine in x minute...odata am revenit dupa 2x minutele acelea si nu era, odata am plecat direct acasa...nu-i bai..nu vin de departe si oricum nu era o misiune speciala.Dar pe altcineva s-ar putea sa deranjeze, si de aceea este recomandata o masura de precautie daca este ceva important sau omul vine de departe. Oricum un apel costa cat un bilet asa ca nu ai nimic de pierdut+ ca e posibil sa nu aibe in magazin si sa fii indrumat spre atelier.

Guest nenny
Posted

ah, merci mult ca mi-ai zis. Eu nu s din buc si nu ajung prea des si chiar ar fi nasol sa ma duc degeaba. Merci mult :)