www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

As Avea Nevoie De Ceva Sfaturi...

Guest aasaer

Recommended Posts

Pai daca sunetul e dat in egala masura de chitara si de amp asa cum spui tu, de ce nu am vazut pe nimeni cantand genul asta cu single coil? Deci pana la urma si doza conteaza nu ? :)

In 99.9% din cazuri genul asta se executa cu humbucker cu output cat casa si ampuri hi-gain. Am dreptate sau nu ?

Trevor Peres a folosit la Bucuresti un Strat (culoare sunburst) cu sigle coil (daca imi aduc bine aminte). El canta in general cu Stratul (cel negru are humbuckers si floyd). :)

Guest aasaer

http://www.guitarshop.ro/produs.php?pid=410

La asa ceva va referiti? :) hmm.... daca as stii sigur ca ma ajuta la ceva l-as lua linistit :P

P.s. si cand NU folosesc pedala V-amp am probleme cu zgomotul asta e problema .... :| (genul nu e death-metal.... e ceva intre doom/black metal :) pe aproape.. dar totusi nuprea :) ) va multumesc mult de tot pt sfaturi :D daca are cineva de vanzare vre-o pedala de genu... astept mesaj :D

Felix,nu am vazut postul tau cu intrebarea,,ce doza foloseste" ca ti-as fi raspuns...corectam un post.

AM si ceva pentru tine...fa abstractie de interviu,asculta sunetul din secventele din concert,asta da sunet bun,tras pe o camera profesionala(conteaza mult ce e pe scena):

Ideea asta este...Metal=humbuckers (aici ai dreptate)

Mai sunt si exceptii de la regula,foarte rare,dar am vazut. (Dimmu B.-Fender Strat-in studio,nu da bine pe scena :) )

Logic este,unde ai zgomot de fond,microfonie,etc, sa incerci sa scapi de el...indiferent ce canti.

Daca genul muzical nu iti cere gain si distors...foarte bine, felicitari...daca ai bazait tot degeaba.

P.S. DA, la asa ceva ne-am referit :) (cel putin eu,pentru restul nu ma pronunt)Chiar e bun boss-ul ala, am cantat pe unul.

Vezi la anunturi poate gasesi acolo,oricum nu e mare pretul nici cel din link-ul tau.

Edited by BCRich