Guest Abuser Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 Aria Pro II Magna Series 2 humbuckers ,1 single coil Floyd Rose Licensed Arin+Rosewood Stare exceptionala, fara nici un defect, nu zgariata nu nimic; corzile sunt noi noute (abia le-am mangaiat) GHS B52s Boomers. 300 USD - nediscutabil (inclus cablu spiralat din imagine, curea de pus pe umar,setul de corzi Elixir care il am in signature, usat foarte putin). ==================================================================== M-audio Radium 49 Clapa+Controler Midi pe 16 canale 8 knobs, 8 equalizers, pitch bend, modulator... Cumparata de la Audiosys.. in garantie inca vreo 8 luni de zile factura, garantie, cabluri tot ce trebuie, la cutie. Folosita foarte putin. 210 USD - nediscutabil ==================================================================== KORG AX1500G -preacunoscutul processor de chitara. L-am folosit doar 3 saptamani, in garantie la M&C Music inca un an.Folia de protectie inca este pe ecran. Toate documentele incluse, garantie, factura, cutie. Includ in pret cablul Stag de 6 m cu matase din imagine. 280 USD - nediscutabil ==================================================================== TOTAL 790 USD ==================================================================== Microfonul din imagine desi are o carcasa de span, are o capsula Behringer nush de care...pt cei care se pricep o recunosc in imagine. 500.000 lei + Cablu inclus denshpe metrii ... Vand tot pentru ca oricum m-am plictisit de muzica. Preturile nu le negociez decat in cazul in care cumparati mai mult de un produs si sunt suficient de mari pentru ca sunt practic noi, in garantie. Sunt exact preturile de catalog diminuate. Pentru cine are nelamuriri sa intrebe. Repet..toate sunt in perfecta stare nu au nici cel mai micut defect... dar imi schimb si eu masina...
Guest HAZARD Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 ==================================================================== KORG AX1500G -preacunoscutul processor de chitara. L-am folosit doar 3 saptamani, in garantie la M&C Music inca un an.Folia de protectie inca este pe ecran. Toate documentele incluse, garantie, factura, cutie. 280 USD - nediscutabil Nu vreau sa te supar dar Korgu ar fi interesata chitarista noastra ... problema e ca e prea scump ... in magazin la ora actuala este 240 .... Nou ... ar trebui sa te mai gindesti la pret ... 200 USD este oferta ce ar fi ok si atunci am putea vb . Daca nu , Bafta in vinzare si scuze de interventie asupra pretului tau.
vektor Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 (edited) ==================================================================== M-audio Radium 49 Clapa+Controler Midi pe 16 canale 8 knobs, 8 equalizers, pitch bend, modulator... Cumparata de la Audiosys.. in garantie inca vreo 8 luni de zile factura, garantie, cabluri tot ce trebuie, la cutie. Folosita foarte putin. 210 USD - nediscutabil ==================================================================== Clapa noua (U.S.) 150 - 165 $ Clapa noua (G.B.) 99.00 lire - 140 euro - 180 $ (104 lire incl. transport/taxe) Edit : Este Radium49, nu Radium. Daca scazi pretul SUB cel englezesc, anunta-ma, sunt interesat de clapa . PS(offtopic)-any other offers pentru o clapa (chiar si mai slaba)? Edited November 27, 2005 by vektor
Guest ady_w3t Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 mai e de vanzare aria pro II???? sunt interesat da-mi mail la ady_w3t@yahoo.com
Guest Johnny I Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 man, abuser nu mai e membru din kte stiu. suna-l dak e
Guest ady_w3t Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 pai are cineva nr de tel? stie cineva daca e buna chitara ?? e ceva de capul ei?
Recommended Posts