petre5 Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 aici e o piesa despre care nu prea stiu ce sa spun. cred ca e un soi de prog....reprezinta o perioada in care ascultam mult john 5. atata am eu de spus despre piesa asta. de aici va las pe voi sa va spuneti parerile. _Earthbound_Spirits.mp3
John Petrecce Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Piesa per ansamblu imi place, e lucrata bine, are teme faine si potential. Am ceva retineri in ce priveste sound'ul in special pe distors imi suna cam harsh/fash si cam fara prezenta, dar ma rog e o parere personala iar daca tie iti place asa ii ok. Rock ON!
petre5 Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 nu e neaparat vorba de preferinta in ceea ce priveste soundul...din nefericire e vorba de bani......a fost tras cu un boss me 5 multiple effects care e cam antic si cam scartaie in ceea ce priveste drive-urile mai grele. o sa-mi cumpar cat de repede un combo macar(nu m-am hotarat inca de care) si sper sa rezolv cat de cat problema sound-ului. oricum ai dreptate e cam fara prezenta....eh...pana la lonestar mai am un pic de adunat.....multumesc de comment!
Recommended Posts