Dementhor Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 Cum zice si titlul...Adi Manolovici lanseaza albumul "Seven" pe 7 Decembrie la Teatrul Nottara. Biletele se pot cumpara de la teatru sau de la Adi. Pretul este cuprins undeva intre 5 si 10 lei(in functie de loc). Propun sa ne "adunam" aici...astia care mergem si sa stabilim o data sa mergem sa le luam. in principiu dupa 1 decembrie. deci..daca sunt amatori..tzipati. p.s. or sa fie o tona de invitati...si un spectacol super tare...asa ca nu ratati
jules Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 culmea e ca am vazut si afise pe langa facultate. m-am uitat tare lung la ele. ps: in ce consta tona aia de invitati?
prowler Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 dap sunt peste tot afisele..poate vin si eu
Dementhor Posted November 19, 2005 Author Posted November 19, 2005 ma..ideea e ca sunt multi surpriza . din ce am auzit eu de la adi...asa vag...mi-a rasunat ceva Adrian Pintea..parca si cineva de la Iris...cam atat s-a scapat .
Alecs Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Suuuuuuuuuuuuuuuper concert!!! Acum 10 minute am ajuns. A fost extraordinar de misto. E un mare talent Manolovici. Au mai cantat Adrian Pintea si Mircea Vintila. A fost rock, a fost blues, a fost country, coveruri, melodii personale vechi, noi, improvizatii. Super misto!
Dark_star Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 (edited) N-m ascultat manolovici si vroiam sa aflu parerea voastra despre concert.. e misto omu?? stie sa faca show?? zice o treaba faina la chitara...sau ... nu poate imi spuneti voi Edited December 16, 2005 by Cosu
Guest hututui Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 N-m ascultat manolovici si vroiam sa aflu parerea voastra despre concert.. e misto omu?? stie sa faca show?? zice o treaba faina la chitara...sau ... nu poate imi spuneti voi mi s-a parut o porcareie ingrozitoare. ma asteptam ca omul ala care canta de cand eram eu mic sa isi faca un ton de bun simt pentru bijuteria aia de chitara cu 7 corzi (ibz unuverse). sincer sa fiu, cred ca respectivul domn nu are treaba cu instrumentul. nu are feeling, s-a incurcat in tappinguri ( si chiar a exagerat cu ele). si prea multe "impresii" de steve vai, cand nu este cazul nici pe departe. asta e parerea mea, sper sa nu se supere nimeni (ma refer la elevii lui, adepti sau chira el, daca o sa citeasca asta vreodata). a fost o mare dezamagire si am plecat cand canta "always with you...". e inadmisibil sa canti piesa aia atat de prost, dupa atatiaani de cantat la chitar. rusine..
Guest Sheriff Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 Recunosc, eu am prins doar cateva minute la TV (pe Senso, parca) si si mie mi s-a parut ca avea un ton cam slabut, mai ales pt chitara aia, dar am zis ca poate e de la inregistrare... La partea muzicala in sine nu comentez pt ca n-am ascultat suficient pt a emite o parere "cinstita"...
Recommended Posts