Guest Prely Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 aceasta este prima mea inregistrare pe forum. piesa este trasa dintr'o bucata, fara reincercari. astept pareri . nuj.mp3
alexyz Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 aceasta este prima mea inregistrare pe forum. piesa este trasa dintr'o bucata, fara reincercari. astept pareri . Mi-a placut f mult chiar dc inregistrarea nu e tocmai grozava si pe alocuri mi dai si gherle, ideea e super. Keep up the good work
Guest Preda Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 aceasta este prima mea inregistrare pe forum. piesa este trasa dintr'o bucata, fara reincercari. astept pareri . Misto ideea ta muzicala. Felicitari. Zgomotul de fundal cam afecteaza calitatea inregistrarii, dar din punct de vedere a melodii in sine nu am nimic de reprosat. Mi-a placut ca te-ai suparat la final.
Guest dmc Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 bine cantat! si sunetul e ok, dar ti-as da un sfat: pune microfonul mai departe de gaura cutiei de rezonanta, ca sa mai scapi de bas oleaca. si schimba mereu corzile inainte de a inregistra. bafta mare!
Guest djinn Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 misto, seamana cu stilul de guitar tapping a lui andy mckee sau antoine dufour. am vrut si eu sa invat da am ramas cu vrutu'. o acordezi in dropped C parca, nu?
Guest Prely Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 misto, seamana cu stilul de guitar tapping a lui andy mckee sau antoine dufour. am vrut si eu sa invat da am ramas cu vrutu'. o acordezi in dropped C parca, nu? chitara este acordata normal. mai fac cateva artificii dar piesa este relativ simpla. nu folosesc guitar tappingul la piesa asta. ma bucur ca iti place
NimVind Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 m-ai lasat placut impresionat incearca sa mai scoti o idee din bass cu sound forge
apocalipsa Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 5 stele pt idee dar laso naibii de acustica ca dai in flok. bafta in continuare!
Recommended Posts