Sodom Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 nu prea cant chestii de genu , pe aci la mine numa metale toata lumea
Guest Xardas Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Dupa parerea mea pasajele in care canti rapid sunt foarte aiurea pt ca nu reusesti sa le canti corect (nu prea se intelege ce note canti acolo) si pt ca le introduci cam brusc , asta facand ca improvizatia sa nu fie prea bine legata. In concluzie ,sugestia mea este sa incearci sa fii mai melodic.
hades Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 mai lucreaza la aceasta improvizatie si mai corecteaza pe ici pe colo bafta!
Elethan Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Sfatul meu este sa faci aceeasi inregistrare la jumatate de tempo si s-o postezi din nou, vedem ce concluzii putem trage
Sodom Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 am mai incercat azi mai incet da se pare ca tot aiurea a iesit , problema cu viteza , m-am obisnuit cu electrica da ieri mi s-a rupt coarda asa ca luai clasica de la naftalina , am gasit niste acorduri interesante si bag vreo la armonie , abea le schimb )
Guest Xardas Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 eu zic ca e o imbunatatire fata de varianta precedenta
Recommended Posts