Guest _Theo_ Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 jucarie pt matze? vezi ca au gata facute la pet shop (joke) ce e?
Guest Johnny I Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 mai degraba arc cu sagetzi dekt instrument muzical
Guest nothin Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 @ need weed... poai ..e un instrument de percutie... se tine cu degetele deasupra "dovleacului" si se atinge "coarda" cu o moneda/piatra ..si cu un bat se loveste coarda ... max cavalera le are cu arcu asta
Susceptor Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 (edited) interseting..tot nu am inteles dar imi place ideea partea care nu am inteles-o este cum lovesti cu un bat intrucat nu detii TREI maini Edited November 27, 2005 by dyster skog
Guest nothin Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 pai cu 3 degete de la mana stanga se tine de undeve deasupre "dovleacului" cu celelate 2 se tine piatra/moneda
jules Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 din ce lemn plãnuieºti sã îl faci? s-ar putea sã nu obții ce vrei fãrã lemnul specific.. uite ce zic aºtia: <Berimbaus should be made from biriba wood, a wood native to Brazil known for it's strength, flexebilty and sound properties. Substitues can be maple or ash, though they give different sounds, and don't wear as well.> http://www.beribazu.co.uk/knowledge.php?p=berimbau http://kaypacha.tresuvesdobles.com/instrum...ao/berimbao.htm în ce stadiu eºti anw?
Guest BigMac Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 Am asistat saptamana asta la o demonstratie de capoeira, si indivizii se cafteau pe ritm de astfel de instrumente. Au o sonoritate remarcabila. Nu stiam cum se numesc, dar iata ca tocmai am aflat. Thanks, rgc.
Guest nothin Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 @jules : stiu ca nu prea am cum sa gassesc lemn de-asta... ma descurc eu... pana la urma s-ar putea sa iasa totusi ceva... sunt in stadiul de "n-am lemne si nici timp" ... problema e de unde iau "dovleacu "... crengi gasesc peste tot....
rynn Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Fratilor !!! Nu tradati "frunza" romaneasca !!! ASTA-I TRADITIE DIN DACI... ... lasati betzele si dovlecii si ... ... SUFLATI IN FRUNZA DE DUD (ADICA TAIATi-o la caini)
Recommended Posts