LoLman Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 salut! azi tocmai mi-am luat o chitara Delson... chitara rece.... am si eu un set de intrebari : - este buna chitara pentru un incepator ca mine? - imi poate spune si mie cineva cum se numesc corzile? ... Revin cu alte intrebari
ulfhednar Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 La prima intrebare ma abtin sa raspund, oricum daca ai luat-o deja nu mai conteaza prea mult acum. La a doua intrebare, incepand cu cea mai groasa si mergand in jos: E- mi, A- la, D- re, G- sol, B- si, e -mi.
LoLman Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 deci sa inteleg ca nu e buna.. am primit-o cadou... daca o luam eu mai intai intrebam ...... inca ceva... ai folosit cumva AP tuner pana acum? ... ca nu stiu cum sa il folosesc
cristeadnl Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 legi un microfon la mic in in calc , care microfon capteaza sunetele...
Guest ladydarkangel Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 app de inepatori...eu sunt cam al fel de incepatoare....am icneput sa invatz chitara de 5 zile....si:D as vrea sa stiu si eu o metoda sa nu ma mai doara asa de tare degetele dupa 20 de minute de exersat
Guest titus Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 app de inepatori...eu sunt cam al fel de incepatoare....am icneput sa invatz chitara de 5 zile....si:D as vrea sa stiu si eu o metoda sa nu ma mai doara asa de tare degetele dupa 20 de minute de exersat dupa ceva timp nu o sa te mai doara...repeta mult si o sa vezi ca intr-o luna nu o sa mai ai probleme... toate bune...
razvanciub8a Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 warm up's si nu o sa te mai doara si o sa le si controlezi mai bine (gasesti pe www.justinguitar.com daca nu il stiai deja). spor si bafta.
Guest cyclopcave Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 faza e ca o sa te doara pana se formeaza "coaja pe dejte" si se batatoreste piele ! dup'aia no problem ! toata lumea trece la inceput prin aceste chinuri necesare ! spor la treaba
Recommended Posts